Gå til hovedindhold
Du er her:
Pressemeddelelse

Sofia Osmani (C) fortsætter som borgmester i Lyngby-Taarbæk

Alle partier står bag bred konstituering i Lyngby-Taarbæk Kommune. Viceborgmester bliver Simon Pihl Sørensen (A).

    

Valgets resultat har følgende mandatfordeling: Det Konservative folkeparti 10, Socialdemokratiet 4, Venstre 2, Radikale Venstre 2, Socialistisk Folkeparti 2 og Enhedslisten 1.

Borgmester Sofia Osmani siger: "Vi har en bred konstituering som afspejler valgets resultat. I den kommende periode vil jeg fortsat arbejde for at inddrage alle partier i et bredt samarbejde om de centrale politiske beslutninger, da er vigtigt for mig, at vi har en velfungerende kommunalbestyrelse. I forbindelse konstitueringen af udvalgsposter, ønsker jeg også en bred repræsentation fra partierne for at fremme samarbejdet og fællesskabet i kommunen."

Viceborgmester Simon Pihl Sørensen (A) siger: "Valgets resultat er klart, hvor spørgsmålet om letbanen bl.a. har haft en afgørende betydning. Socialdemokratiet vil fortsætte det brede samarbejde i kommunalbestyrelsen. Vi vil særligt fokusere på velfærdsområderne, herunder de ældre og ny skole."

Søren P. Rasmussen (V) siger: "Vi starter på en frisk og vil arbejde hårdt på et godt samarbejde i hele kommunalbestyrelsen med udgangspunkt i det borgerlige flertal i kommunen".

Sigurd Agersnap (F): "Valgets tale er meget tydelig. Sofia Osmani er, af vælgerne blevet valgt til at fortsætte som borgmester, og det respekterer vi selvfølgelig i SF. Vi støtter op om et bredt samarbejde i kommunalbestyrelsen, og vil fortsat arbejde for en kommune som prioriterer børn, skole og ældre endnu højere, og at vi får accelereret den grønne omstilling - det håber vi, at vi kan få held med."

Gitte Kjær-Westermann (B): Vi spåede Sofia et godt valg og vi valgte at pege på hende forud for valget. Dermed vurderede vi vælgernes stemme korrekt. Vi har tillid til en fair og ordentlig konstituering, hvor der også er noget til de, for hvem valget ikke gik så godt, sådan at der er grobund for et godt og bredt fremadrettet samarbejde i kommunalbestyrelsen. B fik et godt valg baseret på ordentlighed, og den ordentlighed vil vi fortsat kæmpe for. Derudover vil vi arbejde for mangfoldighed og forskellighed i vores tilbud, bedre borgerinddragelse og en ambitiøs og grøn erhvervsudvikling.

Henrik Bang siger: "Valgresultatet gør at liste Ø peger på Sofia Osmani som borgmester. Vi får dermed en bred konstituering, hvor vi håber at både liste Ø og det grønne valgforbund kan gøre sig gældende".

Konstitueringen besluttes på kommunalbestyrelsesmødet den 1. december 2017.

Medlemmerne af den nye kommunalbestyrelse for perioden 2018-2021 er:

Borgmester Sofia Osmani (C)

Viceborgmester Simon Pihl Sørensen (A)

Øvrige medlemmer:

John Tefke (C)

Richard Sandbæk (C)

Charlotte Shafer(C)

Mette Schmidt Olsen (C)

Dorthe la Cour (C)

Karsten Lomholt (C)

Martin Vendel Nielsen (C)

Karsten Andersen (C)

Magnus Von Dreiager (C)

Bodil Kornbek (A)

Ib Carlsen (A)

Mette Hoff (A)

Søren P. Rasmussen (V)

Henriette Breum (V)

Sigurd Agersnap (F)

Hanne Agersnap (F)

Gitte Kjær-Westermann (B)

Kasper Langberg (B)

Henrik Bang (Ø)

  Kontaktinformation

Borgmester Sofia Osmani, borgmester@ltk.dk, 4023 4521

Viceborgmester, Simon Pihl Sørensen, sps@ltk.dk, 4018 7274

Søren P. Rasmussen, Spr@ltk.dk, 3091 4490

Sigurd Agersnap, agersnapsigurd@gmail.com, 6075 9125

Gitte Kjær-Westermann, gitte@livingcommunication.dk , 5030 1201

Henrik Bang, henba@ltk.dk, 2311 4739

 Social media icon Social media icon