Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Kulturprisen 2021

Indstil til Kulturprisen 2021

Kulturprisen, der kan udbetales som støtte til projekter, som rejsestipendium eller som en personlig pris. Kulturprisen kan uddeles for et markant kunstnerisk arbejde, for en væsentlig indsats på det kulturelle område, for nye kulturelle initiativer eller som støtte til unge talenter.
Modtageren skal være borger, organisation eller institution, som er hjemmehørende i Lyngby-Taarbæk Kommune eller har ydet en kulturel indsats i kommunen.
Kandidater til kulturprisen kan indstilles af alle borgere, foreninger, organisationer og virksomheder med tilknytning til Lyngby-Taarbæk Kommune.

Prisen uddeles af kommunalbestyrelsen

Prisen er på 10.000 kr.

Indstillingskriterier
Det en forudsætning, at kandidaterne har tilknytning til aktiviteter i kommunen, men der er ikke krav om bopæl i kommunen. Såvel enkeltpersoner som foreninger med tilknytning til de nævnte områder er berettiget til at fremsende en indstilling, der skal indeholde:

Information om kandidaten:

  • Navn, samt post- og mailadresse
  • Begrundelse for indstillingen, gode eksempler, anekdoter o.l.
  • Foreningens navn
  • Kandidatens funktion i foreningen, hvad har kandidaten udrettet? fx aktivitet, hvor længe, forskellige funktioner i foreningen osv.

Information om indstilleren: funktion, navn og kontaktoplysninger, og evt. om det er på vegne af bestyrelsen, forældre, ledere eller andre.

Indstilling med begrundelse, uddybning og eksempler kan indsendes senest 22. februar 2021 til fritid@ltk.dk