Gå til hovedindhold

Vi har fejl på telefonerne ...

og vi beder dig have tålmodig og eventuelt ringe igen eller prøve på anden måde.

Du er her:

Kulturprisen

Kulturprisen uddeles hvert andet år, og forventes at blive uddelt næste gang i 2023

Kulturprisen, der kan udbetales som støtte til projekter, som rejsestipendium eller som en personlig pris. Kulturprisen kan uddeles for et markant kunstnerisk arbejde, for en væsentlig indsats på det kulturelle område, for nye kulturelle initiativer eller som støtte til unge talenter.
Modtageren skal være borger, organisation eller institution, som er hjemmehørende i Lyngby-Taarbæk Kommune eller har ydet en kulturel indsats i kommunen.
Kandidater til kulturprisen kan indstilles af alle borgere, foreninger, organisationer og virksomheder med tilknytning til Lyngby-Taarbæk Kommune.

Prisen uddeles af Kommunalbestyrelsen.

Prisen er på 10.000 kr.

Indstillingskriterier
Det en forudsætning, at kandidaterne har tilknytning til aktiviteter i kommunen, men der er ikke krav om bopæl i kommunen. Såvel enkeltpersoner som foreninger med tilknytning til de nævnte områder er berettiget til at fremsende en indstilling, der skal indeholde følgende informationer om kandidaten:

  • Navn, samt post- og mailadresse
  • Begrundelse for indstillingen, gode eksempler, anekdoter o.l.
  • Foreningens navn
  • Kandidatens funktion i foreningen, hvad har kandidaten udrettet? Fx aktivitet, forskellige funktioner i foreningen, hvor længe osv.

Information om indstilleren: Funktion, navn, kontaktoplysninger og evt. om det er på vegne af bestyrelsen, forældre, ledere eller andre.