Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Integrationsrådet

Integrationsrådet har til formål at medvirke til, at kommunalbestyrelsens integrationsindsats er effektiv og sammenhængende samt egnet til at fremme etnisk ligestilling

Integrationsrådet kan af egen drift eller efter anmodning afgive vejledende udtalelser om den almindelige integrationsindsats i kommunen og om de introduktionsprogrammer, der tilbydes af kommunalbestyrelsen.

Integrationsrådet kan ikke behandle enkeltsager. Enkeltsager kan danne grundlag for rådets behandling af principielle spørgsmål.

Det er frivilligt for kommunalbestyrelsen, om der skal nedsættes et Integrationsråd. I Lyngby-Taarbæk Kommune er medlemmerne valgt for en 4-årig periode, der følger kommunalbestyrelsens valgperiode.

Integrationsrådet består af 23 medlemmer som repræsenterer foreninger og brugerorganisationer i Lyngby-Taarbæk Kommune. Heriblandt er der 8 medlemmer som repræsenterer Lyngby-Taarbæk Kommunes flygtninge og indvandrere.

Yderligere om Integrationsrådet

Projekt “Lykkens Gave”

Politiken har hen over efteråret 2016 arbejdet på projekt “Lykkens Gave”. Altamar TV har frigivet filmen.

"Lykkens Gave" er sendt til festivals og bruges som pilotprojekt på andre projekter.

"Lykkens Gave" er blevet udvalgt af Social Impact Media Awards i USA til at deltage i deres "Social Impact Media Classroom Program", som stiller filmene til rådighed for undervisere og lærere over hele verden.