Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus i Lyngby-Taarbæk Kommune

Få svar på spørgsmål om Coronavirus/COVID-19, om isolationshold i kommunen, hvad du skal gøre, hvis du har symptomer eller har været i nær kontakt med en smittet.

Du er her:

Seniorrådet

Seniorrådet skal medvirke til at udbygge kontakten mellem kommunens ældre borgere og kommunalbestyrelsen samt rådgive kommunalbestyrelsen i ældrepolitiske spørgsmål

Seniorrådets medlemmer er valgt af kommunens borgere på 60 år eller derover. Rådet vælges for fire år ad gangen og består af ni medlemmer. Medlemmerne repræsenterer ikke nogen forening eller noget politisk parti.

 • Til minde om seniorrådsmedlem Rie Frank

  Det er med tristhed, vi i Seniorrådet i dag fik at vide, at Rie natten til søndag stille sov ind i sin seng. 

  Rie har været et aktiv i Seniorrådet, hvor hun har siddet snart 7 år, det var hendes anden periode i Seniorrådet. Hun blev hver gang valgt ind med et stort stemmetal. Indtil kræfterne begyndte at svigte, deltog Rie aktivt i rådets møder. Hun gav gerne sin mening til kende, og bidrog med sin viden. Ries hjerte bankede for de svage ældre, og hun hjalp i sin egenskab af beboerformand gerne borgerne på Virumgård. Rie boede i boligerne ved Virumgård, og hun var redaktør på plejecentret Virumgårds lokale blad ”Sennepskrukken”, det var et meget populært blad blandt
  beboerne. Hun arrangerede bridgeeftermiddage og sørgede for, at der blev vist film til glæde for plejecentrets og områdets beboere.
  Rie var en ildsjæl og deltog også i frivillig-arbejdet, og mange nætter har hun siddet som ”vågekone” hos borgere, der ikke havde langt igen.
  Desværre blev Rie selv dårlig i starten af året, og har siden kæmpet med svær sygdom. Men hun var en fighter og havde dog hele tiden en tro på, at det hele nok skulle gå.

  Vi vil savne Rie og hendes altid gode humør, og vi er stolte over at have kendt hende.

  Ære være hendes minde.

  På Seniorrådets vegne
  Jørn Gettermann
  Formand Seniorrådet

Billede af Rie Frank
Til minde om Rie Frank

Medlemmer af Seniorrådet

Seniorrådet maj 2019

Seniorrådet skal medvirke til at udbygge kontakten mellem kommunens ældre borgere og kommunalbestyrelsen samt rådgive kommunalbestyrelsen i ældrepolitiske spørgsmål.

Kommunalbestyrelsen har en forpligtelse til at høre Seniorrådets mening i alle forslag, der vedrører ældre borgere. Seniorrådet kan også selv tage spørgsmål op og fremsætte forslag over for kommunalbestyrelsen.

Alle forhold, der har betydning for personer på 60 år og derover kan tages op i Seniorrådet hvilket betyder, at borgere også kan komme med forslag til forbedringer i dagligdagen for ældre. Seniorrådet vil gerne inspireres og formidle forslag videre til kommunalbestyrelsen.

Yderligere om Seniorrådet