Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Seniorrådet

Seniorrådet skal medvirke til at udbygge kontakten mellem kommunens ældre borgere og kommunalbestyrelsen samt rådgive kommunalbestyrelsen i ældrepolitiske spørgsmål

Seniorrådsvalg 2021

Her kan du blandt andet finde information om, hvordan du stiller op til Seniorrådsvalget, hvor og hvornår valget afholdes og hvordan du stemmer.

2021 er valgår til Seniorrådet i Lyngby-Taarbæk Kommune til perioden 2022-2025.

Her kan du se detaljeret information om Seniorrådsvalget

Her kan du se årets valgplakat

Anmeldelsesblanket til Seniorrådsvalget

Medlemmer af Seniorrådet

Seniorrådet maj 2019

Seniorrådet skal medvirke til at udbygge kontakten mellem kommunens ældre borgere og kommunalbestyrelsen samt rådgive kommunalbestyrelsen i ældrepolitiske spørgsmål.

Kommunalbestyrelsen har en forpligtelse til at høre Seniorrådets mening i alle forslag, der vedrører ældre borgere. Seniorrådet kan også selv tage spørgsmål op og fremsætte forslag over for kommunalbestyrelsen.

Alle forhold, der har betydning for personer på 60 år og derover kan tages op i Seniorrådet hvilket betyder, at borgere også kan komme med forslag til forbedringer i dagligdagen for ældre. Seniorrådet vil gerne inspireres og formidle forslag videre til kommunalbestyrelsen.

Yderligere om Seniorrådet

 • Seniorrådets overordnede opgaver
  • Seniorrådet medvirker aktivt i udformningen af Lyngby-Taarbæk Kommunes ældrepolitik, da Seniorrådet skal høres i alle politiske forslag, der har betydning for ældre
  • Seniorrådet varetager ældre borgeres interesser i Lyngby-Taarbæk Kommune.
  • Seniorrådet formidler synspunkter mellem borgerne og Kommunalbestyrelsen om lokalpolitiske spørgsmål, som vedrører ældre borgere.
  • Seniorrådet formidler viden til politikere og forvaltning om ældres vilkår i kommunen
  • Seniorrådet rådgiver og styrker politikernes beslutningsgrundlag
  • Seniorrådet deltager i høringer og dialogmøder