Gå til hovedindhold
Du er her:

2023-05-08: Høring – Forslag til Udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum

Kommunalbestyrelsen vedtog den 4. maj 2023 at fremlægge forslag til Udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum i offentlig høring. Kommunen afholder offentligt arrangement om udviklingsplanen den 15. maj 2023.

Rådhusparken visualisering fra Team SLA
Den foreslåede Rådhuspark, som den er visualiseret af Team SLA

Udviklingsplanen omfatter Kongens Lyngby Centrum. Udviklingsplanens formål er at udstikke en række strategier, som skal sætte retningen for byens udvikling de næste mange år.

Offentlig høring

Den offentlige høring løber fra den 8. maj 2023 til den 9. juni 2023.

Alle har mulighed for at komme med kommentarer til Udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum.

Deltag via den digitale opslagstavle, der er lavet til formålet. Den finder du via dette link.

Alle kommentarer vil indgå i den videre behandling. Kommunen gør opmærksom på, at en sammenfatning af alle kommentarer og høringssvar vil blive offentliggjort på kommunens hjemmeside umiddelbart efter høringens afslutning.

Offentligt arrangement

Vi inviterer alle interesserede til åbent hus om Udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum.

Det offentlige arrangement foregår i det udstillingslokale, som Lyngby-Taarbæk Kommune har opstillet i hele høringsperioden i Lyngby Storcenter. Lokalet ligger ved indgangen fra Gasværksvej.

Det offentlige arrangement finder sted mandag den 15. maj, kl. 16 – 19. På mødet kan du høre mere og stille uddybende spørgsmål til forslaget. Især får du mulighed for en uformel dialog om udviklingsplanen med lokale politikere.

Læs mere om det offentlige arrangement her.