Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Vikarer til døgnvagter i skærmet tilbud i Skævinge

Vil du være en del af et hold?

Vikarer til døgnvagter i skærmet tilbud i Skævinge

Vi søger vikarer, der har interesse for og fagligt mod til at arbejde pædagogisk i et skærmet botilbud for en ung mand. Beboeren ligger indenfor autismespektret og udviser stærkt kravundgående adfærd (PDA-profil).

Vi har et mål om at skabe en forudsigelig og genkendelig hverdag, så beboeren finder ro og tryghed i sit relativt nye hjem. Dette danner nemlig grundlag for beboerens trivsel, udvikling og tillid. Derfor arbejder vi efter principper fra bl.a. arousalteori, TEACCH og sanseintegration. Vi er særligt optaget af at skabe meningsfulde rammer, der motiverer beboeren til aktiviteter.

Om jobbet

Du bliver del af et hold, hvor der er god stemning, og hvor vi samarbejder tæt om vores opgaver. Vi går meget op i fælles faglige drøftelser og bruger vores teammøder til at finde en fælles tilgang, så vi kan arbejde forudsigeligt og muligst ensartet.
Som vikar i det skærmede botilbud bliver du del af et fast team på 9 faste medarbejdere og nogle tilkaldevikarer. Vi arbejder i makkerpar, fordi beboeren har 2:1 normering døgnet rundt. Derfor er det altafgørende, at du er en teamspiller, der løbende koordinerer og justerer den faglige indsats i samarbejde med din makker.

Du kommer til at arbejde både pædagogisk (og sundhedsfagligt) med at guide og at støtte beboeren i dagens almindelige gøremål. Du vil således i løbet af en arbejdsdag støtte beboeren i hverdagsrutiner som fx madlavning, tandbørstning eller konditionstræning og i fælles aktiviteter såsom samvær i lejlighed eller aktivitetsrummet, ture ud af huset og filmhygge. Vi er meget optaget af, hvad der giver mening for og motiverer beboeren.
Støtten foregår primært verbalt, ved at motivere beboeren, ved at afgrænse og konkretisere aktiviteter og ved at kravtilpasse og regulere affekt. Derfor er det vigtigt, at du kender dine styrker og kan bevare roen i pressede situationer, og at du kan håndtere reaktioner, hvor beboeren godt kan være udadreagerende. Fysiske magtanvendelser kan i nogle situationer være nødvendige.

Hvem er du?

  • Du har erfaring fra lignende stillinger indenfor specialområdet.
  • Du er teamspiller, vil samarbejdet i makkerpar og holder fælles aftaler.
  • Du evner at arbejde struktureret og forudsigeligt.
  • Du har et anerkendende blik for selvstændiggørelse og handlemuligheder.
  • Du har erfaringer med den forebyggende indsats ift. udadreagerende adfærd.
  • Du har erfaring med at dokumentere den faglige indsats.

Vi sørger for, at du bliver godt klædt på

Det skærmede botilbud er oprettet som en relativt ny afdeling under Bostedet Chr. X’s Allé og Magnetens Boenheder, der er en veletableret og relativt stor organisation i Lyngby-Taarbæk Kommune. I organisationen er der en række forskellige pædagogiske og sundhedsfaglige kompetencer, som støtter op om den faglige indsats i det skærmede tilbud. Du bliver altså del af en organisation, der er rig på fremtidige muligheder for at udvikle dig og din faglige interesse.
I det skærmede botilbud sørger vi for en grundig sidemandsoplæring i forhold til dit arbejde med beboeren.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi søger tilkaldevikarer. Dine vagter foregår i døgnvagter fra 9.00 til 9.30.  Medarbejderne sover i tidsrummet fra 23 til 7, hvor du står til rådighed for eventuelle opkald fra borger.

Du vil blive ansat i Lyngby-Taarbæk Kommune, men dit ansættelsessted vil være Skævinge, hvor den skærmede enhed ligger.
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.

Er du interesseret?

Send din ansøgning snarest og senest den 2. maj 2024 kl. 12:00. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi finder gode medarbejdere.

Hvem er vi?

Du kan læse mere om Bostedet Chr. X´s Allé og Magnetens Boenheder på vores hjemmeside www.bostederne.ltk.dk

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Jonas Westergaard på 23 99 52 52 eller jonjw@ltk.dk.

Lyt til SL’s podcast, hvor en afdelingsleder og medarbejder fortæller om pårørendesamarbejdet.