Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Rævehøjen søger pædagog til vuggestue 30-33 timer

Mindre hus med plads til gode grin, refleksion, udvikling og nysgerrighed - Vi har også plads til dig.

Rævehøjen søger pædagog til vuggestue 30-33 timer

I Børnehuset Rævehøjen vil du møde et stærkt arbejdsfællesskab, hvor der rig mulighed for faglig sparring og udvikling. Et arbejdsfællesskab hvor vi kan grine sammen, hvor vi motiverer hinanden og hvor vi er optaget af, at se ind i praksis og justerer denne ved behov, så vi derved, understøtter den aktuelle børnegruppe og det enkelte barn bedst muligt.

Vi har et skønt nærmiljø med et væld af muligheder for sjove, udfordrende og lærerige oplevelser med børnene. Bl.a. bor vi i gåafstand til Dyrehaven, som vi benytter med vores børnebusser. Vi har et stort grønt område med bålplads og kælkebakke, der grænser op til vores egen legeplads og flere offentlige legepladser. På vores egen legeplads har vi et rigt krible-krableliv, gode motoriske udfordringer og andre spændende aktiviteter. Vi har ladcykler med el til de lidt længere turer - f.eks. ud til vandet ved Strandmøllekroen.

Vi søger en pædagog til vores vuggestueafdeling på 30-33 timer, alt efter hvad der giver bedst mening for dig. I vuggestueafdelingen er vores 24 vuggestuebørn som udgangspunkt fordelt på 2 stuer. Vi er så heldige at have 3 grupperum i afdelingen, der gør det muligt, at fordele børnene i mindre grupper i løbet af dagen. I vuggestuen vil du indgå som den 3. pædagog ud af 3 pædagoger, 2 pædagogiske assistenter og 3 medhjælpere.

I vuggestueafdelingen arbejder vi gruppeopdelt eller med åbne døre. Åbne døre betyder for os, at børnene har mulighed for, at opholder sig der, hvor det giver bedst mening for det enkelte barn, der hvor deres yndlingsvoksen er eller deres bedste venner – eller måske hvor det spændende sker. Vi voksne fordeler os efter børnene eller igangsætter aktiviteter for at tiltrække børnene til ”tomme hjørner”.

I Rævehøjen har vi en engageret forældregruppe, hvor vi har et værdifuldt samarbejde omkring det gode børneliv. For at sikre god pædagogfaglig planlægning, evaluering, forberedelse og sparring har vi et ugentligt afdelingsmøde og et månedligt aften-personalemøde. Derudover har personalet bl.a. mulighed for at booke fredagstid til fordybelse af en times varighed.

Da Rævehøjen er et mindre børnehus betyder det, at ledelsen er lige ved hånden. Ledelsen står bl.a. til rådighed for specifikke observationer på et barn, en børnegruppe eller på praksis, faglig sparring, nye perspektiver eller blot en lille hyggelig sludder i frokostpausen.

Vi forestiller os at du:

• kan skabe inspirerende og udfordrende læringsmiljøer for børnene
• er en teamplayer, men også evner at arbejde selvstændigt
• vil arbejde efter fælles mål og være med til at sætte dem
• ønsker at engagere dig på tværs i hele huset
• vil være aktiv i den pædagogiske debat
• er fuld af skøre ideer og kan håndtere det kaos, det kan skabe

Vi inviterer løbende til samtale så kontakt os gerne med det samme.

Du er også meget velkommen til at komme forbi til en kop uforpligtende kaffe, the eller vand og en tur rundt i vores hus, hvor du har mulighed for at hilse på dine måske kommende kollegaer og alle vores skønne børn.

Ring for nærmere information til Leder Linda Samsøe eller souschef Anja Dünweber på tlf. 45285650