Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Høring af Ældrestrategi 2024-2026

– når du har behov for støtte, træning, behandling og pleje

Ældre- og Omsorgsudvalget vedtog den 7. december 2023 at sende forslag til revideret Ældrestrategi 2024-2026 i offentlig høring.

Den eksisterende strategi har været igennem en redaktionel opdatering, så den tager højde for den udvikling, der er sket på ældreområdet i de senere år.

Den overordnede vision i strategien er bl.a. at de borgere, der har behov for hjælp, skal opleve, at Lyngby-Taarbæk Kommune yder støtte, træning, behandling og pleje, så de kan klare sig selv bedst og længst muligt i hverdagen.

Forslag til revideret Ældrestrategi 2024-2026 sætter retningen for udviklingen af det gode ældreliv i Lyngby-Taarbæk Kommune i de kommende år.

For at realisere strategien vil der blive udarbejdet handleplaner, som med konkrete initiativer vil understøtte målsætningerne i strategien.

Relevante aktører og interessenter vil få mulighed for at komme med input til de handleplaner som ledsager Ældrestrategi 2024-2026.

Offentlig høring

Alle skriftlige høringssvar vil indgå i den videre behandling af Ældrestrategi 2024-2026. Vi gør opmærksom på, at indholdet af alle høringssvar bliver offentliggjort på kommunens hjemmeside med afsenders navn, mailadresse/adresse og resumé af høringssvaret. Ved navne- og adressebeskyttelse vil disse informationer ikke blive offentliggjort.

Send dine bemærkninger senest den 15. januar 2024

Det gør du ved at skrive til sundhed@ltk.dk eller til Center for Sundhed og Omsorg, Sekretariatet, Bauneporten 26, 2800 Kgs. Lyngby.