Gå til hovedindhold
Du er her:

Brobyggerne

En støtte til at tage de første skridt ind i nye fællesskaber

Har du lyst til at have en mere aktiv hverdag og lyst til at indgå i sociale fællesskaber, så hjælper vi dig på vej.

Brobygger
Billede af to ældre, der går over en bro

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder at komme på besøg hos dig til en snak om dit liv, dine erfaringer og dine fremtidsønsker.

Vi kender de mange muligheder, der er i kommunen, og sammen kan vi finde frem til noget, der giver mening for dig og som du har lyst til at deltage i.

Vi støtter dig i at ta' de første skridt ind i nye aktiviteter og nye fællesskaber. 

Hold øje her på siden, hvor vi kommer med information om andre indsatser, arrangementer og tilbud.

Det nyeste fra os

 • Nyhedsbrev - maj 2024

  Kære læser

  Det er det skønneste sommervejr i disse dage og det pibler frem med både ”krudt”, ukrudt og nyheder fra Brobyggerne 😊

  • Aktive Seniordage afvikles i dagene den 7. – 14. juni og det bliver en uge fyldt med gode arrangementer og aktiviteter. Kom gerne og deltag i inspirationsdagen den 7. juni i Lyngby Idrætsby, hvor Brobyggerne er til stede. Det bliver en dag fyldt med en lang række spændende foredrag, oplæg og andre gode aktiviteter. TV-lægen Peter Qvortrup Geisling er én af de stærke kræfter, vi har booket og han er værd at opleve. Der bliver afholdt hyggelige konkurrencer og aktiviteter ved de mange foreninger og andre aktører, som deltager på dagen. Fx byder Kræftens Bekæmpelse ind med en stand, hvor de sælger loppeting. Røde Kors fortæller om deres mange nye indsatser og Sundhedscentret inviterer til at være med til at lave øvelser med elastikker – bare for at nævne nogle enkelte eksempler fra dagen. Der er desuden god mulighed for at købe lækker forplejning fra de forskellige madboder på pladsen. 
   Alt sammen indledes kl. 10.00 med tale fra borgmester Sofia Osmani, udvalgsformand Kasper Strunge og formand for Seniorrådet Claus Colding-Jørgensen efterfulgt af en koncert med Ældre Sagens band Dixieland Senior.  Det er en dag, du ikke må gå glip af!
   Programmet er omdelt med Det Grønne Område, så se om du kan få fat i det for at læse mere om alle de gode tilbud. Du kan også se mere på følgende hjemmeside: https://aktiveseniordage.ltk.dk/
    
  • Brobyggerne sætter lige nu gang i et tilbud om at komme med en frivillig ud på en cykeltur på en el-dreven cykelrickshaw. Det kan du høre mere om på inspirationsdagen den 7. juni eller den 11. juni, hvor der afholdes et informationsmøde kl. 10.00 – 11.30 i mødelokale 1, Lyngby Idrætsby, Lundtoftevej 53a. Du er velkommen, hvis du er nysgerrig på at høre mere om tilbuddet, som passager eller som frivillig. Tilmelding er ikke nødvendig. 
   Hvis du er interesseret i at høre mere, men ikke har mulighed for at deltage i informationsmødet, er du velkommen til at kontakte Kirsten Holmer på tlf. 2491 9251.
    
  • Desværre blev det kun til 2 måneder for Helle Pedersen som Brobygger. Hun har pr. 1. maj fået sit drømmejob som pårørendevejleder her i kommunen og kan nu træffes på tlf. 2935 9742. Der ansættes ikke ny brobygger på denne side af sommeren.
    
  • Der er ikke planlagt flere fællesarrangementer på denne side af sommeren, men planlægning af efterårets arrangementer er så småt i gang, og du kan glæde dig til både foredrag, fællesspisning og socialt samvær. 
    

  OBS! 
  Tilbud i dette nyhedsbrev er en del af Aktiviteter i nærområdet, som er for pensionister i Lyngby-Taarbæk Kommune, der har brug for et kommunalt tilbud for at opretholde en aktiv hverdag med deltagelse i sociale fællesskaber.

  Når du sender din e-mail til brobygger@ltk.dk, giver du samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at skrive til denne e-mail, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsmailen. 

 • Cykling uden alder

  Endnu flere ældre i Lyngby-Taarbæk skal have mulighed for at komme ud at få en cykeltur og vi tilbyder nu mulighed for at komme på cykelture direkte fra eget hjem.

  Har du lyst til at få en tur som passager foran i rickshawen?

  Har du lyst til at blive cykelpilot, så du kan sprede glæde ved at tilbyde cykelture til ældre borgere, som bor i egen bolig?

  Eller er du måske klar til at tá en frivillig tjans som koordinator på cykelturene?

  Så står vi klar til at tá imod dig. Det kræver ikke meget, før du kan være klar til at komme ud at cykle. Vi sikrer, at du bliver klædt på til alle opgaver. 

  Når du er oplært som cykelpilot, er du klar til at cykle, når du har tid og lyst. Hver dag, hver uge eller bare en gang i mellem. 

  Hør mere om mulighederne ved at kontakte brobygger Kirsten Holmer på tlf. 2491 9251 eller på mail brobygger@ltk.dk.

  De røde rickshaws venter på jer!