Gå til hovedindhold
Du er her:

Tilbuddene er rettet mod iværksættere samt små og mellemstore virksomheder.

Få overblik over vores tilbud

 • Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden

  Erhvervshus Hovedstaden

  Opstart af virksomhed og tilbud til iværksættere

  På hjemmesiden www.virksomhedsguiden.dk  kan du finde inspiration og viden om iværksætteri og få svar på alle relevante spørgsmål omkring det at starte en virksomhed. Her ligger f.eks. beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.

  I Lyngby-Taarbæk Kommune har vi et samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som tilbyder gratis deltagelse i workshops og webinarer vedrørende opstart af virksomhed og giver adgang til værktøjer og viden.

  Er du allerede startet og har et CVR. nr., kan du også få gratis og uvildig sparring om, hvordan du driver og udvikler din virksomhed.

  Læs mere om Erhvervshus Hovedstadens tilbud, samt hvordan du kontakter dem på www.ehhs.dk.

  Du kan også deltage i forskellige workshopforløb igennem Iværksætterdanmark. Læs mere på www.iværksætterdanmark.dk.  

 • Virksomhedsguiden

  Virksomhedsguiden er en digital platform til iværksættere og virksomheder. Her finder du viden og værktøjer om start, drift og udvikling af din virksomhed. 

  Virksomhedsguiden giver både et indblik i relevante love og regler og et overblik over de erhvervsfremmetilbud, der udbydes på tværs af forskellige offentlige myndigheder.

  Du finder Virksomhedsguiden her.

  Gør din virksomhed grøn og bæredygtig

  Som noget nyt lancerer Virksomhedsguiden sammen med Energistyrelsen et tema med målrettet vejledning om grøn omstilling og bæredygtighed.

  Det nye tema skal guide virksomhederne til at anvende grønne udviklingsmuligheder i deres forretning og skabe overblik over tilbud, der er relevante for dem.

  Temaet opdateres løbende, og i løbet af efteråret 2020 suppleres det bl.a. med en ’klimaberegner’, der giver virksomhederne mulighed for at beregne deres CO2-udledning og på den baggrund overveje tiltag for at reducere deres klimaaftryk.

  Læs mere om temaet "Grøn og bæredygtig virksomhed".