Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Bonus til nyuddannede pædagoger, der ansættes hos os

Lyngby-Taarbæk Kommune har indgået en aftale med BUPL.

Aftalen giver et engangstillæg på 15.000 kr. efter 6 måneders ansættelse – både de der dimitterer i februar 2022 og pædagoger med mindre end 1 års erfaring.

Læs om hele aftalen i vores nyhed - eller skynd dig at søge en af vores ledige stillinger som pædagog.

Hjemmepleje

Om os

Lyngby-Taarbæk Kommune er en stor og alsidig arbejdsplads med 4.500 engagerede medarbejdere. En arbejdsplads hvor vi prioriterer stærkt kollegaskab, professionel ledelse, fleksibilitet og udsyn.

Faglig udvikling og karriereveje

I Lyngby-Taarbæk Kommune prioriterer vi udvikling og muligheder for nye karriereveje for alle medarbejdere, der kan og vil. Derfor er det vigtigt for os at lægge vægt på kompetenceudvikling.

Udviklingen kan for eksempel ske gennem nye og udfordrende arbejdsopgaver, faglige netværk eller kompetencegivende kurser.

Alle medarbejdere tilbydes desuden en årlig medarbejderudviklingssamtale (MUS-samtale) med deres nærmeste leder. Under denne samtale diskuteres bl.a. arbejdsopgaver og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Derudover tilbyder Lyngby-Taarbæk Kommune medarbejdere et bredt udsnit af kurser i bl.a. IT, projektledelse, personlig udvikling og førstehjælp. Samt lokale foredrag, temamøder og workshops om fagligt relevante emner.

Vores ledige stillinger

Mød maskinmester Sahin Gültekin, Lyngby-Taarbæk Kommune

Vores historie

Lyngby-Taarbæk har udviklet sig fra at være en industriby til nu at være en vidensby med nogle af landets bedste skoler og uddannelser, et stort antal vidensvirksomheder og et inspirerende og produktivt samarbejde mellem kommune, uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv.

Transport

Med både S-tog, kystbanen, lokalbane, tværgående busruter og cykelsuperstier er der mange muligheder for at komme rundt. Og om nogle år har vi også en letbane at tilbyde.