Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus - Nødberedskab / Emergency response

Borgerservice har åbent på telefonen inden for normal åbningstid. Via link finder du information for kommunens øvrige områder og muligheder for kontakt til dem.

Du er her:

Direktionen

Direktionen er Lyngby-Taarbæk Kommunes øverste administrative ledelse og har det overordnede ledelsesansvar for kommunen.

Vores direktion er en enhedsdirektion og består af kommunaldirektøren samt tre direktører, som dels har et overordnet ansvar for kommunens helhed og tværgående prioritering og dels er referenceansvarlige for konkrete centre.

Vores direktion

 • Kommunaldirektør Søren Hansen

  Kommunaldirektøren leder direktionen og koncernchefgruppen og har ansvar for Center for Kultur, IT, Politik og Organisation (ekskl. Kultur- og Fritidsområdet) og Center for Økonomi og Personale.

  Søren Hansen har ansvar for betjening af Kommunalbestyrelsen og Økonomiudvalget.

  Kontaktoplysninger

  soha@ltk.dk
  45 97 31 53
  21 67 72 81

 • Direktør Bjarne Holm Markussen

  Bjarne Holm Markussen har ansvaret for Center for Udvikling, Plan og Byggesag samt Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed.

  Bjarne Holm Markussen har ansvar for betjening af Byplanudvalget og Teknik- og Miljøudvalget, samt §17, stykke 4 udvalget vedrørende Bæredygtighed.

  Kontaktoplysninger

  mrr@ltk.dk
  20 93 08 56

 • Konstitueret direktør (1. marts – 31. august 2020)

  Edda Heinskov har i perioden ansvaret for Center for Social indsats, Center for Uddannelse og Pædagogik samt Center for Unge, Borgerservice og Arbejdsmarked.

  Edda Heinskov har ansvar for betjening af Børne- og Ungdomsudvalget samt Beskæftigelses- og Integrationsudvalget.

  Kontaktoplysninger

  edhei@ltk.dk
  45 97 33 54
  20 10 02 33

 • Direktør Pernille Holmgaard

  Pernille Holmgaard har ansvaret for Center for Arealer og Ejendomme, Center for Jura, Salg og Indkøb samt Center for Sundhed og Omsorg. Yderligere har Pernille Holmgaard ansvaret for Kultur- og Fritidsområdet i Center for Kultur, IT, Politik og Organisation.

  Pernille Holmgaard har ansvar for betjening af Kultur- og Fritidsudvalget og Social- og Sundhedsudvalget.

  Kontaktoplysninger

  pernh@ltk.dk
  45 97 32 51
  30 17 16 66