Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:
Pressemeddelelse

Kulturstedet Lindegaarden modtager Kulturpris

Fremstår i dag som et levende og aktivitetsfyldt samlingssted for kulturaktiviteter 

   

Foto: Lyngby Fotoklub

 

Kulturstedet Lindegaarden modtager Lyngby-Taarbæk Kommunes Kulturpris 2019.

Prisen tildeles en organisation eller person, som har gjort sig særligt bemærket i det lokale kulturliv eller ydet en særlig kunstnerisk eller kulturel indsats i kommunen.

Kulturstedet Lindegaarden tildeles prisen for at have startet og udviklet Kulturstedet Lindegaarden, så det i dag er et levende og aktivitetsfyldt samlingssted for kulturaktiviteter for både store og små i Lyngby.

Borgmester Sofia Osmani udtaler: "Kulturstedet Lindegaarden er et godt eksempel på, hvor meget lokale ildsjæle kan udrette. Fra at være truet af et kommercielt salg, har bygningerne nu fået en fremtid i fællesskabets tjeneste - og det kan vi ikke mindst takke de frivillige for. Gennem deres engagement og ikke mindst flid er det lykkedes foreningen at rejse midler til både en renovering af bygningen og en lang række inspirerende oplevelser, der skaber et kulturelt samlingssted i lokalområdet."

Mette Schmidt-Olsen supplerer: "Jeg er fuld af beundring over de mange ildsjæle, som dagligt bidrager til, at kulturlivet blomstrer i Lyngby-Taarbæk. Ikke mindst i en af de ældste bydele i Lyngby, Bondebyen, hvor der er de bedste forudsætninger for at synliggøre kulturarven og gøre vores fælles fortid levende. Jeg håber, at prisen vil være til opmuntring og inspiration for de mange aktive i Lindegården."

Prisen overrækkes til foreningen Kulturstedet Lindegaarden lørdag den 7. september 2019 i forbindelse med afholdelse af byfesten Liv i Lyngby. Med udnævnelsen følger en prisgave på 10.000 kr.

  Kontaktinformation

Sofia Osmani, Borgmester, 45 97 31 50, borgmester@ltk.dk

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Mette Schmidt-Olsen, mobil: 30 50 59 19, e-mail: msol@ltk.dk

 Social media icon Social media icon Social media icon