Gå til hovedindhold
Du er her:
Pressemeddelelse

Ny gratis app giver overblik over kulturen i Lyngby-Taarbæk

Der foregår mange forskellige kulturarrangementer rundt omkring i byen. En ny gratis app, med et specielt site for Lyngby-Taarbæk Kommune, giver et nemt og hurtigt overblik over kulturbegivenheder med alt lige fra foredrag og udstillinger til workshops, vinsmagning og meget mere.

   Gogoo app_03.jpg 

Som borger i Lyngby-Taarbæk Kommune kan det nogle gange være svært at danne sig et overblik over de mange forskellige kulturbegivenheder, aktiviteter og events, der foregår rundt omkring i byen. Derfor har Visit Lyngby, Wonderful Copenhagen og Lyngby-Taarbæk Kommune indgået et samarbejde med kultur- og eventguiden gogoo, hvor alle kulturbegivenheder er samlet i en app.

Kulturen lige ved hånden

Med appen gogoo har du "kulturen lige ved hånden" - og kan nemt finde de bedste events og kulturarrangementer i nærheden af dig. Gogoo samler et bredt udbud af events og oplevelser ét sted og giver samtidig brugeren mulighed for at matche kulturoplevelser, der passer til den enkelte, så appen fungerer som en personlig eventguide.

Særligt site for Lyngby-Taarbæk

Gogoo appen er landsdækkende, men i forbindelse med samarbejdet mellem aktørerne, er der udviklet et specielt site for Kgs. Lyngby, hvor lokale borgere, dagsturister, nabokommuner osv. får en let og overskuelig adgang til information om kulturelle begivenheder i lokalområdet. Appen indeholder også ekstra funktioner som månedens guides, særlige begivenheder, omtale af kulturevents og interviews med fremtrædende kulturpersonligheder - så man kan få masser af inspiration til nye oplevelser i det omfangsrige kulturliv, som findes i Lyngby-Taarbæk.

Samarbejdet, omkring det specielle site for Lyngby-Taarbæk, er i første omgang et pilotprojekt, hvis formål er at have en samlet kulturkalender, der viser aktiviteter og events lokalt i Lyngby-Taarbæk - og som giver inspiration til nye og måske ukendte oplevelser i kommunen. Projektet løber foreløbigt frem til sommeren 2023. Appen videreudvikles løbende i forhold til brugernes behov. Gå ind på www.gogoo.app og svar på nogle spørgsmål og kom med dine input eller kommentarer til den lokale kulturs nye app.

Hent gogoo appen gratis i App Store og på Google Play og få information, overblik og inspiration til det lokale kulturliv lige ved hånden.

  Kontaktinformation

Line Barklund Citykoordinator, telefon: 40 44 88 58, e-mail: line@visitlyngby.dk

 Gogoo app.pngSocial media icon Social media icon Social media icon