Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus - Nødberedskab / Emergency response

Borgerservice har åbent på telefonen inden for normal åbningstid. Via link finder du information for kommunens øvrige områder og muligheder for kontakt til dem.

Du er her:
Pressemeddelelse

Ung lærer fra Lyngby-Taarbæk Kommune har skrevet et af årets bedste bachelorprojekter

Julie Minor Jensen fra Lundtofte Skole i Lyngby-Taarbæk Kommune har vundet en pris for sit bachelorprojekt om praksisfaglighed i folkeskolen.

   

Julie Minor Jensen med sit diplom. (Foto: Klaus Holsting)

 

Julie Minor Jensen (til venstre) sammen med lærerstuderende og forfatter Geeti Amiri, der overrakte prisen. (Foto: Klaus Holsting)

 

Den tidligere regering har i flere vedtagelser om skoleforhold brugt begrebet "praksisfaglighed" uden at definere det. I sit professionsbachelorprojekt, viser Julie Minor Jensen med en eksplorativ undersøgelse, hvordan politiske beslutninger har en stor, men blandt studerende ofte upåagtet, betydning for skolens daglige virke. Det gør hun så godt, at dommerkomiteen, der består af lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra lærernes grund- og videreuddannelse og universitetsforskere, kalder det et fornemt projekt.

Andenprisen, som Julie Minor Jensen modtager, er på 6.000 kroner.

Den og de andre priser blev uddelt ved en prisfest i København fredag den 15. november. Bag uddelingen står Lærerprofession.dk, der drives i fællesskab af landets professionshøjskoler og fagbladet Folkeskolen.

Julie Minor Jensen, der er uddannet fra Københavns Professionshøjskole, fik ved prisfesten også overrakt fagbladet Folkeskolens formidlingspris for sit professionsbachelorprojekt.

Der er i alt blevet indstiller 65 lærere og lærerstuderende til årets uddeling, der omfatter bachelorprojekter på læreruddannelsen og pædagogiske diplomprojekter.

  Kontaktinformation

Projektleder Thorkild Thejsen. 40 30 82 55, tthejsen@gmail.com.

 Social media icon Social media icon Social media icon