Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Udlån af lokaler

Foreninger i Lyngby-Taarbæk har mulighed for at låne lokaler, idrætsanlæg og kommunale ejendomme. Du kan som forening finde lokaler og søge på ledige tider i Foreningsportalen. Som borger kan du leje ledig haltid via Wannasport.

Billede af booking - Foreningsportalen
Foreningsportalen - Booking

Hvor kan jeg låne lokaler?

I Lyngby-Taarbæk Kommune kan du låne folkeskolernes lokaler og gymnastiksale, idrætshaller samt øvrige lokaler på idrætsanlæg, Stadsbiblioteket, Ny Lyngbygård og Fuglevad Vandmølle til møder, kurser og andre aktiviteter.

Hvem kan låne lokaler?

Kommunen anviser lokaler vederlagsfrit til foreninger (idrætsforeninger, børne- og ungdomsorganisationer, aftenskoler/oplysningsforbund), der er godkendt i henholdt til bestemmelserne i Folkeoplysningsloven, samt frivillige sociale foreninger der er medlem af Frivilligcentret i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Herudover, kan beboer- og grundejerforeninger låne lokaler vedlagsfrit til deres årlige generalforsamlinger.

Kommunen udlejer kommunale lokaler til virksomheder og private i forbindelse med møder, undervisning mv., dog IKKE til fester eller tilsvarende sociale selskaber/sammenkomster.

Hvad kan man låne lokaler til?

Kommunen stiller lokaler til rådighed i det omfang, de er ledige dvs. når kommunen ikke selv anvender dem og i det omfang de er egnet til formålet. Alle lokaler stilles til rådighed med lys, varme, rengøring og fornødent udstyr. 

Sæsonfordeling

Foreninger kan reservere lokalerne for en sæson ad gangen til undervisning eller faste ugentlige foreningsaktiviteter. Sæsonen følger skoleåret. Fordelingen af lokalerne sker i løbet af foråret, og de registrerede foreninger, der er godkendt i henhold til Folkeoplysningsloven eller medlem af Frivilligcentret i Lyngby-Taarbæk, modtager besked om ansøgningsfrister.

Sæsonfordeling af idrætsfaciliteter sker efter principper for udlån af lokaler og faciliteter til bevægelse og Idræt. (LINK til PDF)

Hvordan booker jeg lokaler?

Foreningsportalen

I Lyngby-Taarbæk Kommunes Foreningsportal kan du selv finde lokaler og søge på ledige tider. Du skal bruge et login for at forespørge om lokaler i Foreningsportalen. Send en mail til fritid@ltk.dk eller ting til support 45 97 36 68 (mandag-fredag kl. 10-15) for at få login.

Wannasport

Står du og har en pludselig trang til at komme ud og spille badminton mm., så har du nu mulighed for at leje ledige haltider i Engelsborghallen, Lundtoftehallen, Virumhallen og Lyngby Idrætsby. Det eneste du skal gøre er at gå til wannasport.dk, og derefter se om den tid som du efterspørger er ledig.