Gå til hovedindhold
Du er her:

Kirkegårde

Lyngby-Taarbæk Kommune har flere smukke kirkegårde, hvor der er mulighed for at gå en stilfærdig tur og nyde de smukke omgivelser i ro og mag.

Sorgenfri Kirkegård
Sorgenfri Kirkegård

Kirkegårde

 • Lyngby Assistens Kirkegård

  Lyngby Assistens Kirkegård ligger centralt placeret i Kgs. Lyngby. Kirkegården er en traditionel kirkegård med lave hække og flere store træer.

  Kirkegården fungerer i dag som kvarterpark med rig lokalhistorie, da der er flere nedlagte gravsteder, og begravelser ophørte på kirkegården i år 2000. På kirkegården er der vandhaner til brug for gravstederne samt bænke til ro og fordybelse.

  Adresse: 

  Toftebæksvej 5, Kgs. Lyngby.

  Lyngby Assistens Kirkegård
  Lyngby Assistens Kirkegård
 • Lundtofte Kirkegård

  Lundtofte Kirkegård er drevet af menighedsrådsdrevet. Kirkegården er traditionel med hække omkring gravstederne og symmetrisk opbygning. Kirkegården har offentlige toiletter, vandhaner til brug for gravstederne samt mange bænke, hvorfra der er mulighed for ro og fordybelse.

  Adresse: 

  Danmarksvej 36, Kgs. Lyngby.

  Lundtofte Kirkegård
  Lundtofte Kirkegård
 • Lyngby Parkkirkegård

  Lyngby Parkkirkegård afviger fra den klassiske kirkegård ved at være placeret omkring en dalsænkning og er opdelt i henholdsvis et skov- og slettelandskab. Kirkegården er anlagt efter plan af arkitekterne Harald Plum og Henrik Iversen i perioden 1952‑67.

  Skovlandskabet består primært af eg og birk, mens der på slettelandskabet er plantet en spredt bestand af skovfyr. I bakkedalen vokser der mange vilde blomster, hvilket skaber et smukt og varieret udtryk. Kirkegården har et stort tilhørende areal, og du har derfor rig mulighed for at gå en flot tur gennem det bakkede landskab, hvor du kan nyde fred og ro.

  Adresse:

  Gyrithe Lemches Vej 9, Kgs. Lyngby.

  Lyngby Parkkirkegård set fra oven
  Gravsteder på Lyngby Parkkirkegård er placeret i gravrum omkranset af hække
 • Sorgenfri Kirkegård

  Sorgenfri Kirkegård er en traditionel kirkegård med karakteristiske gravsteder omkranset med nydeligt vedligeholdte hække. På kirkegården er der bænke til ro og fordybelse, offentlige toiletter samt vandhaner til brug for gravstederne.

  Adresse: 

  Skovbrynet 42A, Kgs. Lyngby.

  Sorgenfri Kirkegård
  Sorgenfri Kirkegård