Gå til hovedindhold
Du er her:

Bådpladser

Lyngby-Taarbæk Kommune udlejer 70 bådpladser til joller i bådehavnen ved Lyngby Sø.

Bådpladser ved Lyngby Bådehavn
Lyngby Bådehavn

Som borger i Lyngby-Taarbæk Kommune har du mulighed for at leje en af kommunens 70 bådpladser ved Lyngby Sø. Bådpladserne er beregnet til joller, og er forbeholdt borgere bosiddende i kommunen.

Sæsonen løber fra den 1. april. - 31. oktober. Lejen er 1.700 kr. pr. sæson inklusive moms (2024-takst). Modtager du en social pension er lejen 1.000 kr. pr. sæson inklusive moms (2024-takst). Du kan tilmelde dig løbende, men pladsen udlejes kun for en hel sæson.

Havnehytten, som ligger ved bådehavnen, står for det daglige tilsyn med bådehavnen.

Regler for udlejning

Du modtager en mærkat med bådpladsnummer og årstal, når du har betalt den årlige leje. Mærkaten er selvklæbende, og skal sidde synligt på båden. Båden må kun ligge på den anviste plads, og der skal være solide for- og agterfortøjninger.

Båden skal skal være ophalet senest den 1. november. 

Kun både med gyldigt mærkat må ligge på land i perioden 1. november - 31. marts. Både uden synligt og gyldigt mærkat vil blive fjernet for ejers regning.

I sommerperioden 1. april – 31. oktober må både kortvarigt ligge på land i det omfang reparation eller vedligeholdelse gør det nødvendigt. Både, der henligger på land uden det beskrevne formål, vil blive fjernet for ejers regning.

Hvis du er i tvivl om reglerne, er du velkommen til at kontakte Center for Borgerservice, Arbejdsmarked og Kultur på mailadressen: baadplads@ltk.dk