Gå til hovedindhold
Du er her:

Idrætsfaciliteter - haller og anlæg

I Lyngby-Taarbæk Kommune findes  mange forskellige idrætsfaciliteter. De fleste anvendes af kommunens foreningsliv, men enkelte er også åbne for offentligheden.

Lyngby Svømmehal
Idrætsfaciliteter - Lyngby Svømmehal

Lyngby Idrætsby

Lyngby Idrætsby tilbyder mange forskellige idrætsfaciliteter og et hjemsted for mange af kommunens foreninger. I Lyngby Idrætsby finder du også Lyngby Svømmehal.

Lundtoftehallen

Lundtoftehallen benyttes af flere foreninger, daginstitutioner og skoler. Ved Lundtoftehallen finder du også et stort græsareal hvor der bliver spillet fodbold en stor del af året.

Virumhallerne

Virumhallerne består at to haller og flere mindre træningslokaler. Faciliteterne anvendes af flere idrætsforeninger, skoler og borgere. I Virumhallen finder du også Virum Mikrobibliotek, som er et selvbetjent bibliotek.

Engelsborghallen

Engelsborghallen består ar to haller. En badmintonhal og en multihal.

Virum Svømmehal

Svømmehallen benyttes af borgere, skoler, SFO, fritidsklubber, daginstitutioner, svømmeklub og dykkerklub. Udover skole- og klubsvømning kan tegnes abonnement til morgensvømning.

Lej ledig bene og haltider via Wannasport

Står du og har en pludselig trang til at komme ud og spille badminton mm., så har du nu mulighed for at leje ledige haltider i Engelsborghallen, Lundtoftehallen, Virumhallen og Lyngby Idrætsby. Det eneste du skal gøre er at klikke på nedenstående link, og derefter se om den tid som du efterspørger er ledig.

Gå til Wannasport for at se ledige haltider, der kan lejes.