Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Digitalt byggesagsarkiv

På kommunernes online byggesagsarkiv WebLager kan du finde gamle byggesager og tegninger

 • Hvilke sager kan du finde 

  Vi har scannet alle afsluttede byggesager frem til 2009.

  Byggesager, som er oprettet efter 2009, ligger stadig hos kommunen i vores interne arkiv. Hvis du vil se disse sager, kan du henvende dig til byggesagsafdelingen på tlf. 45 97 38 87 eller via mail til Byggesag@ltk.dk.

  Kommunen arbejder i øjeblikket på at få afsluttede sager fra 2009-2021 tilgængelige. Der kan derfor være sager der endnu ikke fremgår.

 • Tips til din søgning 

  Langt de fleste ejendomme kan du søge frem via adresse og husnummer.

  Kan du ikke finde, det du søger, så prøv at søge på ejendomsnummer eller matrikelnummer.

  I en større samlet bebyggelse kan det være en god idé at søge på det laveste husnummer i bebyggelsen eller i boligblokken. Du kan også søge på et matrikelnummer på et eventuelt fællesareal.

 • Hvis din sag er låst

  Enkelte sager i byggesagsarkivet er ikke tilgængelige for offentligheden og er markeret med en hængelås. Dette skyldes, at de enten indeholder personfølsomme eller fortrolige oplysninger.

  Du kan ringe til os eller sende en e-mail, hvis du ønsker adgang til en låst sag. Så gennemgår vi sagen, fjerner eventuelle personfølsomme oplysninger og låser sagen op, hvis det er muligt.

  Sager, som er anmeldt til politiet, kan du ikke få adgang til.

  Sager på banker, militære anlæg, politistationer m.m. kan du kun få adgang til med en fuldmagt fra ejer.

 • Hvad indeholder det digitale arkiv

  Byggesagerne indeholder tegninger og dokumenter, der er anvendt i forbindelse med sagsbehandling af byggesagerne gennem tiden. Vi kan dog mangle tegninger m.m. for ældre bygninger.