Coronavirus i Lyngby-Taarbæk Kommune

Få svar på spørgsmål om Coronavirus/COVID-19, om isolationshold i kommunen, hvad du skal gøre, hvis du har symptomer eller har været i nær kontakt med en smittet.

Post til dør

Du kan søge om post til dør, hvis du har en funktionsnedsættelse, der betyder, at du ikke kan hente din post i din postkasse.

For at blive godkendt til post til dør, er det desuden nødvendigt, at der er mulighed for at aflevere posten ved din hoveddør i form af brevsprække i døren eller postkasse ved siden af døren.

Hvis du ikke selv kan hente din post i din postkasse, har du mulighed for at søge om at få post leveret direkte til hoveddøren.

Hvis du bliver godkendt til post til dør, sørger Lyngby-Taarbæk Kommune for at give direkte besked til PostNord.