Coronavirus - Nødberedskab / Emergency response

Borgerservice har åbent på telefonen inden for normal åbningstid. Via link finder du information for kommunens øvrige områder og muligheder for kontakt til dem.

Post til dør

Du kan søge om post til dør, hvis du har en funktionsnedsættelse, der betyder, at du ikke kan hente din post i din postkasse.

For at blive godkendt til post til dør, er det desuden nødvendigt, at der er mulighed for at aflevere posten ved din hoveddør i form af brevsprække i døren eller postkasse ved siden af døren.

Hvis du ikke selv kan hente din post i din postkasse, har du mulighed for at søge om at få post leveret direkte til hoveddøren.

Hvis du bliver godkendt til post til dør, sørger Lyngby-Taarbæk Kommune for at give direkte besked til PostNord.