Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus i Lyngby-Taarbæk Kommune

Få svar på spørgsmål om Coronavirus/COVID-19, om isolationshold i kommunen, hvad du skal gøre, hvis du har symptomer eller har været i nær kontakt med en smittet.

Du er her:

Hjælpemidler

Her kan du læse om de forskellige muligheder for hjælpemidler der findes, når du i en periode eller varigt har brug for hjælpemidler. 

FOREBYGGELSE AF CORONAVIRUS I VISITATIONEN – Center for Sundhed og Omsorg

Lyngby-Taarbæk Kommune tager situationen omkring forebyggelse af smittespredning med coronavirus meget alvorligt.

Alle borgere med behov for hjælp skal have den nødvendige hjælp.

Det vil ske under hensyntagen til at undgå så fysisk kontakt i det omfang, det er muligt.

Det betyder:

  • Alle ansøgninger og henvendelser fra borgere med behov for plejebolig, hjemmehjælp, sygepleje, hjælpemidler mv. behandles så vidt muligt telefonisk eller pr. mail fremfor ved hjemmebesøg fra fredag den 13. marts og indtil videre 2 uger.
  • Aftalte hjemmebesøg vedrørende visitation til plejebolig, hjemmehjælp, sygepleje, hjælpemidler mv. håndteres telefonisk eller ved at udsætte besøg, hvis det er muligt.
  • Forebyggende hjemmebesøg aflyses fra fredag den 13. marts og indtil videre. Borgere, der allerede har en aftalt tid, vil blive kontaktet af Visitationen om aflysning/udsættelse af besøget.
  • Henvendelser vedrørende tekniske hjælpemidler rettes til tlf. 45 97 34 93 på hverdage i tidsrummet 9-12.
  • Henvendelser vedrørende personlige hjælpemidler rettes til tlf. 45 97 34 91 på hverdage i tidsrummet 9-12.
  • Visitationen fortsætter besøg på hospitaler for at koordinere udskrivning af borgere til eget hjem med mindre, at der gives besked om en anden proces fra hospitalerne.