Gå til hovedindhold
Du er her:

Socialtandpleje

Socialtandpleje i Lyngby-Taarbæk kommune er et visiteret tilbud om gratis tandpleje til hjemløse eller borgere med ophold på herberger. Det er også et tilbud til borgere, der er i misbrugsbehandling og har en lille tilknytning til arbejdsmarkedet.

Spørgsmål og svar om Socialtandpleje

 • Hvordan bliver jeg henvist til Socialtandplejen?

  Din sagsbehandler i myndighedsafdelingen kan henvise dig til Socialtandpleje, hvis du opfylder de lovgivningsmæssige sociale kriterier for at kunne modtage tilbuddet. Sagsbehandleren sender henvisningsskemaet til tandplejen@ltk.dk, Att.: Socialtandplejen

  Når henvisningsskemaet er modtaget, vil vi i socialtandplejen tage stilling til, om du kan visiteres til socialtandpleje. Vi kontakter dig eller din kontaktperson pr. telefon, når vi har modtaget henvisningen.

  Hvis du ikke kan visteres til socialtandpleje, kan du få rådgivning i, hvilket tandplejetilbud der vil være relevant for dig.

  Det er et krav, at den henviste borger har bopæl i Lyngby-Taarbæk kommune, har et CPR-nummer og et dansk sundhedskort.

 • Hvem er vi?

  Vi er et team bestående af en tandlæge, en tandplejer og en klinikassistent, der er klar til at give dig et tilbud om tandpleje, som passer til dig.

  Vi arbejder for, i samarbejde med dig, at forebygge tandsygdomme eller begrænse de som allerede er opstået. Vi kan også hjælpe med at afhjælpe smerter fra tænderne, og vi arbejder for, at du kan have en acceptabel tyggefunktion.

 • Betaling

  Tilbuddet om Socialtandpleje er gratis for dig.

 • Yderligere spørgsmål?

  Hvis du vil vide mere om Socialtandpleje, kan du ringe til Center for Social Indsats på telefon: 45 97 33 36