Gå til hovedindhold
Du er her:

Vejbelysning

Vejbelysning dækker over gadelamper samt belysning på parkeringsarealer og i parker. Læs bl.a. om, hvordan du fejlmelder en gadelampe.

Lyngby-Taarbæk Kommune samarbejder med Andel Lumen om vejbelysning i kommunen, som dækker over gadelamper samt belysning på parkeringspladser og i parker.

Kommunen har valgt, at LED dioder fremadrettet skal være den gennemgående lyskilde. LED er energibesparende og CO2 reducerende, samtidig med at det giver et bedre lys i forhold til de gamle kviksølv- og damplamper. I de mørke vinterperioder kan du opleve, at vejbelysningen er tændt i dagtimerne.

Andel Lumen udfører løbende eftersyn af vejbelysningen i kommunen.

 

Fejlmelding på vejbelysning

Andel Lumen har ansvaret for drift og vedligeholdelse af kommunens vejbelysning, dvs. gadelamper samt belysningen på parkeringspladser og i parker. Hvis du oplever, at belysningen ikke virker, blinker eller der er sket en skade på lampen mv., kan du fejlmelde den hos Andel Lumen på Fejlmeld gadelys eller på tlf. 70 25 50 02.

Du er også velkommen til at sende kommunen et tip via app'en Tip Lyngby-Taarbæk.

 

Renovering og modernisering af vejbelysning

I tilfælde af at kommunen foretager udskiftning, renovering eller modernisering af vejbelysningen, kan du finde informationer på siden: Aktuelle vejarbejder. Her er information om arbejdet samt hvilke forholdsregler, som du evt. kan tage i forbindelse med arbejdet.