Gå til hovedindhold
Du er her:

Vejbelysning

Vejbelysning dækker over gadelamper samt belysning på parkeringsarealer og i parker. Læs bl.a. om, hvordan du fejlmelder en gadelampe.

Lyngby-Taarbæk Kommune samarbejder med SEAS-NVE om vejbelysning i kommunen, som dækker over gadelamper samt belysning på parkeringspladser og i parker.

Kommunen har valgt, at LED dioder fremadrettet skal være den gennemgående lyskilde. LED er energibesparende og CO2 reducerende, samtidig med at det giver et bedre lys i forhold til de gamle kviksølv- og damplamper. I de mørke vinterperioder kan du opleve, at vejbelysningen er tændt i dagtimerne.

SEAS-NVE udfører løbende eftersyn af vejbelysningen i kommunen.

 

Fejlmelding på vejbelysning

SEAS-NVE har ansvaret for drift og vedligeholdelse af kommunens vejbelysning, dvs. gadelamper samt belysningen på parkeringspladser og i parker. Hvis du oplever, at belysningen ikke virker, blinker eller der er sket en skade på lampen mv., kan du fejlmelde den hos SEAS-NVE på Fejlmeld gadelys eller på tlf. 70 25 50 02.

Du er også velkommen til at sende kommunen et tip via app'en Tip Lyngby-Taarbæk.

 

Renovering og modernisering af vejbelysning

I tilfælde af at kommunen foretager udskiftning, renovering eller modernisering af vejbelysningen, kan du finde informationer på siden: Aktuelle vejarbejder. Her er information om arbejdet samt hvilke forholdsregler, som du evt. kan tage i forbindelse med arbejdet.