Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:
Pressemeddelelse

Ankestyrelsen skal tage stilling til udbud af stadion i Lyngby

Kommunalbestyrelsen beder Ankestyrelsen om en udtalelse i stadionsagen.

   

Kommunen ønsker at etablere et grundlag for at kunne sælge stadion i Lyngby Idrætsby gennem et offentligt udbud. Hensigten er at opnå en modernisering af stadion i form af et sammenhængende byggeri, der bl.a. kan inkludere studieboliger.

På grund af udbuddets karakter og omfang ønsker kommunalbestyrelsen, at der forud for udbuddet indhentes en forhåndsudtalelse på følgende grundlag:

Der må maksimalt opføres 13.500 nye m² til boliger og erhverv (erhverv omfatter kontorerhverv mv. samt stueetager med "udadvendte funktioner" som typisk er anden publikumsorienteret serviceerhverv, fx lægehus). Der kan maksimalt opføres 250 et-rums studieboliger (maks. 25 m²) og 25 to-rums studieboliger (maks. 50 m²). Der kan tillige opføres seniorboliger (større end 50 m²). Af de 13.500 m² må maksimalt 80 % (10.800 m²) udnyttes til boliger og maksimalt 30 % (4050 m²) til erhverv.

Kommunen udsendte den 8. april 2019 en pressemeddelelse om muligheden for et kommende stadionsalg. I pressemeddelelsen fremgik, at udbuddet ville ske i efteråret 2019. Beslutningen om at indhente en udtalelse fra Ankestyrelsen betyder, at udbud først kan ske i 2020, efter Ankestyrelsens udtalelse har været forelagt kommunalbestyrelsen.

Den tidligere pressemeddelelse kan læses her:

www.ltk.dk/om-kommunen/til-pressen/pressemeddelelser/studieboliger-og-et-moderne-stadion-paa-vej-i-lyngby

Referat af Byplanudvalgets behandling af sagen den 6. november 2019 kan læses her:

https://dagsordener.ltk.dk/vis/#0de1911f-1649-4c25-a803-59fc3fae36c7&fritekst=stadion

  Kontaktinformation

Borgmester@ltk.dk

 Social media icon Social media icon Social media icon