Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus - Nødberedskab / Emergency response

Borgerservice har åbent på telefonen inden for normal åbningstid. Via link finder du information for kommunens øvrige områder og muligheder for kontakt til dem.

Du er her:

Aftenskoler, højskole og voksenundervisning

Som voksen har du I din fritid mulighed for at gå til undervisning i en aftenskole, oplysningsforbund, på VUC eller et sprogcenter. Du kan læse mere om de forskellige fritidstilbud nedenfor.

Aftenskoler

Aftenskolerne tilbyder folkeoplysende voksenundervisning inden for eksempelvis sprog, bevægelsesfag, praktiske fag, IT og musik og afholder foredrag om aktuelle emner. Undervisning og foredrag er åbne for alle. I Foreningsportalen kan du finde en liste over aftenskolerne i Lyngby Taarbæk Kommune.

Alle voksne kan deltage i fritidsundervisning, foredrag m.v. mod betaling. Tilbuddene udbydes af aftenskolerne, og tilmelding sker på baggrund af programmer, der udsendes i januar og august måned eller direkte til aftenskolen.

Pensionister, efterlønsmodtagere og arbejdsledige bosiddende i Lyngby-Taarbæk Kommune kan deltage i undervisning og foredrag indenfor kommunen til reduceret pris. Dette vil fremgå af deltagergebyret på det enkelte hold.

Tilskud til højskoleophold

Bemærk, at Lyngby-Taarbæk Kommune giver ikke tilskud til højskoleophold og ophold på ungdomshøjskoler.

Danskundervisning for voksne udlændinge

Læs om danskuddannelse for udlændinge