Gå til hovedindhold
Du er her:

Aftenskoler, højskole og voksenundervisning

Som voksen har du I din fritid mulighed for at gå til undervisning i en aftenskole, oplysningsforbund, på VUC eller et sprogcenter. Du kan læse mere om de forskellige fritidstilbud nedenfor.

Aftenskoler

Aftenskolerne tilbyder folkeoplysende voksenundervisning inden for eksempelvis sprog, bevægelsesfag, praktiske fag, IT og musik og afholder foredrag om aktuelle emner. Undervisning og foredrag er åbne for alle. I Foreningsportalen kan du finde en liste over aftenskolerne i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Alle voksne kan deltage i fritidsundervisning, foredrag m.v. mod betaling. Tilbuddene udbydes af aftenskolerne, og tilmelding sker på baggrund af programmer, der udsendes i januar og august måned eller direkte til aftenskolen.

Tilskud til nedsættelse af deltagerbetaling for pensionister, efterlønsmodtagere og arbejdsledige bosiddende i Lyngby-Taarbæk Kommune, er bortfaldet per 1. august 2020.

Tilskud til højskoleophold

Bemærk, at Lyngby-Taarbæk Kommune ikke tilskud til højskoleophold og ophold på ungdomshøjskoler med hjemmel i Kultur- og Fritidsområdet.

Danskundervisning for voksne udlændinge

Læs om danskuddannelse for udlændinge