Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Der gælder forskellige regler i forhold til om du er medlem af en a-kasse og berettiget dagpenge eller du søger om anden form for offentlig forsørgelse. 

Hvis du ønsker at søge kontanthjælp, uddannelseshjælp eller integrationsydelse er det vigtigt, at du møder personligt op i Jobcenter Lyngby-Taarbæk på din første ledighedsdag.

 • Hvis du er medlem af en a-kasse

  Kontakt din a-kasse og hør om du opfylder betingelserne for at få dagpenge.

  På din første ledighedsdag skal du melde dig ledig på jobnet.dk.

  Husk også at melde dig ledig i din a-kasse. Det gør du ved at udfylde en ledighedserklæring.

  Først når du er tilmeldt jobnet.dk og du har meldt dig ledig i din a-kasse, kan du få udbetalt dagpenge fra din a-kasse.

  Senest 2 uger efter, at du har tilmeldt dig ledig, skal du lægge et CV ind på jobnet.dk. Du kan få hjælp til dette i Jobcenter Lyngby-Taarbæk.

 • Hvis du vil søge hjælp til forsørgelse - enten kontanthjælp eller uddannelseshjælp

  Inden du kan søge kontanthjælp eller uddannelseshjælp, skal du møde personligt op
  i Jobcenter Lyngby-Taarbæk den første åbningsdag, hvor du vil få en tid til visitation.

  Du kan tilmelde dig som arbejdssøgende på jobnet.dk

  Jobcentret vil henvise dig til et aktiveringsforløb i løbet af kort tid, og du vil få mere at vide om, hvordan du skal forholde dig.

  Som ledig skal du lægge dit CV på jobnet.dk. På jobnet.dk kan du også se jobopslag og læse om dine rettigheder og pligter som ledig.

Modtag post fra kommunen i din e-Boks

Lyngby-Taarbæk kommune ønsker, at alle breve - herunder meddelelser og indkaldelser til samtaler - sendes elektronisk til kommunens borgere.

Vi opfordrer derfor til, at du accepterer at modtage post fra kommunen i din e-boks. Samtidig gør vi opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at tjekke din elektroniske postkasse (e-boks). I den forbindelse skal du være opmærksom på, at indkaldelser til samtaler for ledige og sygemeldte samt afgørelser om berettigelse - herunder offentlig forsørgelse - også kan tilgå denne postkasse, hvis du har accepteret dette.