Gå til hovedindhold
Du er her:

Aktuelle vejarbejder

Her kan du læse om kommunens igangværende vejarbejder og trafikomlægninger, og hvad det betyder for dig.

Vejarbejde på Hummeltoftevej 2020
Vejarbejde på Hummeltoftevej 2020

Kommunens aktuelle vejarbejder og trafikomlægninger

 • Letbanen - Vejarbejder

  Der vil løbende være vejarbejder i de kommende år i forbindelse med anlæg af letbanen. 

  Følg med på kommunens side om letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune.

 • Hovedstadens Letbanes anlægsarbejder på Lundtoftegårdsvej syd

  Hovedstadens Letbane arbejder på Lundtoftegårdsvej frem til midten af 2023. Arbejdet består af flere faser, hvor der bl.a. sker følgende:

  Lundtoftegårdsvej udvides mod øst på strækningen fra Klampenborgvej til Akademivej – der udestår fortsat en række delarbejder, før vejudvidelsen er helt færdig.

  Der etableres et signalanlæg ved den nye adgangvej til Lundtoftevej 13-39 og Formula/Sleep Hotel.

  Krydset ved Lyngbygårdsvej/Lundtoftegårdsvej udvides. Der etableres nye svingbaner og krydset tilpasses, og der anlægges letbanespor i vestlig side af Lundtoftegårdsvej – krydset ved Lyngbygårdsvej vil derfor være spærret i en periode.

  Krydset ved Klampenborgvej/Lundtoftegårdsvej bliver tilpasset det nye vejforløb på Lundtoftegårdsvej.

  Fra midten af 2023 og frem til sommeren 2024 udføres transportsystemet, der bl.a. indbefatter opsætning af master, ophængning af kørestrøm og etablering af skinner på strækningen.

  Anker Engelunds Vej er fortsat spærret for trafik og vil være det frem til sommeren 2023. Krydset ved Anker Engelunds Vej/Lundtoftegårdsvej planlægges ombygget fra marts til og med september 2023.

  Se desuden www.letbane.ltk.dk, hvor der også er links til andre nyttige sider med fx trafikinformationer.

 • Omfattende vejarbejder i trafikalt knudepunkt i Gentofte ved Kongens Lyngby

  Gentofte Kommune og Vejdirektoratet skal i gang med omfattende vejarbejder i det trafikale knudepunkt, hvor Motorring 3, Lyngbyvej og Lyngby Omfartsvej møder hinanden. Arbejderne, som kommer til at køre sideløbende, går i gang i marts, og står på til udgangen af oktober.

  Læs mere om arbejdet hos vejdirektoratet.

  Vejarbejde

   

 • Afvaskning af belysningsarmaturer i Lyngby-Taarbæk Kommune

  Fra og med torsdag den 11. april 2024, påbegynder Andel Lumen afvaskning af 4.039 belysningsarmaturer i Lyngby-Taarbæk Kommune. Dette vil resultere i øget aktivitet omkring kommunens belysningsmaster. 

  Formålet med afvaskningen er at forbedre og vedligeholde belysningsstandarden i kommunen for et mere behageligt og sikkert miljø.

 • Trafiksikkerhedsprojekt på Grønnevej ved Hummeltofteskolen

  Fra mandag d. 13 maj vil der blive udført anlægsarbejder på dele af Grønnevej ud for Hummeltofteskolen. Der vil blive opsat signalanlæg til at regulerer trafikken. 

  Arbejdet kan medføre støj- og trafikgener.

  I tilfælde af dårlige vejrforhold for anlægsarbejde kan arbejdet udsættes til efterfølgende hverdag med acceptable vejrforhold.

 • Virumgade - Fortovsarbejde

  Der vil i hverdagene henover sommeren 2024 blive udført renovering af fortovet på Virumgade. Arbejdet udføres i tidsrummet mellem kl. 7-18.

  Der vil blive skiltet på vejen hvilken periode, at anlægsarbejdet udføres. Strækningen vil ikke være spærret for kørsel, men det er vigtigt, at vejen er fri for parkerede biler eller lignende i tidsrummet kl. 7-18, da de ellers kan forhindre fortovsarbejdet i at blive udført. Det vil derfor ikke være muligt at parkere på vejen i anlægsperioden.

  Arbejdet kan medføre støj- og trafikgener. Anlægsperioden kan blive forlænget i tilfælde af dårlige vejrforhold for anlægsarbejdet, idet det udsættes til efterfølgende hverdag med acceptable vejrforhold.

 • Blomstervænget - Udlægning af overfladebelægning (OB)

  Der vil mandag 8. og tirsdag 9. juli blive udført asfaltarbejde hvor der udlægges overfaldebelægning (OB) på dele af Blomstervænget. Arbejdet
  udføres i tidsrummet mellem kl. 7-18 på strækningen mellem Ulrikkenborg Alle og frem Blomstervænget 105.

  Det er derfor vigtigt, at vejen er fri for parkerede biler eller lignende i tidsrummet kl. 7-18, da de ellers kan forhindre arbejdet i at blive udført.

  Arbejdet kan medføre støj- og trafikgener.

  I tilfælde af dårlige vejrforhold for arbejde kan arbejdet udsættes til efterfølgende hverdag med acceptable vejrforhold.

 • Belysningsanlægget i Bondebyen

  I den senere tid er vejbelysningen i Bondebyen blevet meget påvirket af det igangværende fjernvarmeprojekt, og der er næsten daglige nedbrud i belysningen.

  Kommunen er opmærksomme på anlæggets kritiske tilstand, og er i dialog med Andel Lumen med henblik på at finde en mere driftssikker løsning for belysningsanlægget i Bondebyen. 

  Andel Lumen kører med forhøjet serviceniveau i forhold til at opretholde belysningen i området.

  Vi sætter pris på jeres indmeldinger om evt. nedbrud. I kan altid tippe om uregelmæssigheder i belysningen på Fejlmeld gadelys

  Vi håber på jeres forståelse og samarbejde, mens vi arbejder på at skabe en bedre og mere sikker belysning i Bondebyen.

Alle aktuelle vejarbejder, m.m.

På kortet herunder kan du se de samlede vejarbejder og opstilling af materiel i kommunen. Det vil sige, at det både er kommunens samt andre firmaer og privates aktiviteter.

Spørgsmål til de enkeltvise projekter kan rettes til entreprenøren eller til Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed på gravekontor@ltk.dk.