Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Studiejob/weekendafløsere til plejecenter Baunehøj søges

Nyder du samværet med ældre mennesker og vil du være med til, at gøre deres dag god?

Studiejob/weekendafløsere til plejecenter Baunehøj søges

På plejecenter Baunehøj arbejder vi ud fra at vi lykkes, når borgerne oplever livskvalitet, hjemlighed og en meningsfuld hverdag. Vil du være en del af det team, der er med til at sikre dette for borgerne?

Vi søger dig, der måske er i gang med en uddannelse, måske holder et sabbatår eller som har tid og lyst til, at bruge dine weekender og hverdage her på Baunehøj.

Vi tilbyder såvel:
- stillinger som fast weekendvagt hver 3 weekend – med mulighed for at tage ekstra vagter i hverdagene
- og stillinger som timelønnede i hverdagen og weekender ved behov

Du får viden om og erfaring i, at samarbejde med ældre borgere med kognitive udfordringer herunder demensdiagnoser. Derudover vil du i dit arbejde blive bekendt med andre diagnoser som kendetegner den ældre borger. Arbejdet går i høj grad ud på, hvordan vi med en høj faglighed, empati og refleksion understøtter, at borgeren bevarer livskvalitet og funktionsevne længst muligt. Da mange af beboerne enten har svært ved, at høre eller forstå lange sætninger, er det vigtigt at du kan talt et forståeligt dansk og forstå dansk.

Udover praktisk erfaring i samarbejdet med den enkelte beboer, vil du blive oplært i at dokumentere i vores elektroniske omsorgsjournal og brug af arbejdsmobilen. Du skal dokumentere og derfor er det vigtigt, at du er tryg ved brug af computer, mobil og kan et forståeligt skriftligt dansk.

Dine opgaver er bl.a. at udføre pleje og omsorg, hjælp i spisesituationen samt være sammen med borgerne til aktiviteter som sang, gåture eller ture med bus, så hvis du er kreativ, spiller et instrument eller kan lide at synge er det kun et plus.

Vi løser alle opgaver i fællesskab og forventer stor ansvarlighed i din måde at arbejde på. Vi kommunikerer professionelt og arbejder med udgangspunkt i refleksion og høj faglighed. Vi forventer mødestabilitet, da alle er lige vigtige for at give beboerne et godt liv.

Du får en grundig introduktion og nogle gode kolleger.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvem er vi:
Der bor 108 beboere på Bavnehøj Plejecenter.  Du vil primært blive tilknyttet en etage, men vi arbejder som en hel afdeling og hjælper hinanden på tværes af etagerne. Du indgår i vores team med social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker.


Yderligere oplysninger:
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Jeanette Harfeld på tlf. 2120 8053.

Du kan læse mere om plejecenter Baunehøj her: www.baunehoej.ltk.dk.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Samtaler afholdes løbende.