Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Pædagog til Børnehus i stor trivsel – timetal kan vi aftale i fællesskab

Vores børn ønsker sig endnu en voksen, som er vild med at lege og hoppe!

Pædagog til Børnehus i stor trivsel – timetal kan vi aftale i fællesskab

Børnehuset Blå er et aldersintegreret dagtilbud normeret til 40 børnehavebørn fordelt på to/tre stuer og 24 vuggestuebørn, ligeledes fordelt på to stuer. Vi er omstillingsparate, og finder en masse kvalitet i at være sammen om at justere og tilrettelægge den bedste praksis til gavn for alle vores børn.
Vi er en stabil og fagligt veluddannet personalegruppe, med stor bevidsthed om egen praksis i en – om end travl – hverdag med plads til humor, varme og tryghed. I arbejdet med børnene har vi stort fokus på at højne den pædagogiske kvalitet i hverdagen.

Legen er det centrale element i vores arbejde med børnene. Du får mulighed for at bidrage ind i at udvikle vores legekompetencer.
Det ligger dig på sinde at tage ansvar for både det enkelte barns og gruppens læring og kompetenceudvikling med udgangspunkt i nærmeste udviklingszone. Du har et stærkt fagligt grundlag og kan anvende teori og refleksion i praksis.

Du får mulighed for at bidrage til en stærk evalueringskultur, der sammenholdt med planlægning af den pædagogiske praksis er vores hovedfokus.
Personalet i Blå har en stærk arbejdsmoral og det falder dig naturligt at bidrage positivt til husets fællesskab og arbejdsmiljø.
Vi afholder ugentlige stuemøder med en varierende – dog struktureret dagsorden. Her arbejder vi bl.a. med forberedelse, planlægning, evaluering og samarbejde.

På vores månedlige personalemøder planlægger vi sammen – eller fordyber os i – vores aktuelle fokus og tema.
Børnehuset Blå ligger unikt i forhold til både Geels skov og Furesøen. Vi benytter desuden ”Den grønne legeplads”, som er vores nabo, og vi tager i Virum hallen en gang om ugen.

Blå ligger solidt i Virum, meget tæt på stationen med tog og busser.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og aftale om ny løn.

Ansøgningsfrist:  Den 12. maj 2024
Vi holder dog samtaler løbende, og vi ansætter når vi finder den rette nye medarbejder til Blå.
Har du uddybende spørgsmål til stillingen og/eller ønsker du at besøge os inden, du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte:
Leder Christina Grundahl, chrgr@ltk.dk
Souschef Ingrid Bjarnø Johansen, ingbj@ltk.dk