Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Aktive Seniordage i juni

Tidligere års Seniorfestival vender tilbage med nyt navn Aktive Seniordage og nyt spændende indhold.

Aktive Seniordage byder på masser af fællesskab

Det er femte gang festivalen afholdes i kommunen, dog med et slip på nogle år på grund af Corona og i 2023 på grund af budgetbesparelser. 
Aktive Seniordage er for dig, som søger inspiration til et godt og aktivt seniorliv. 

Vil du gerne vide mere om, hvordan du holder dig sund og glad som senior? Drømmer du om at være med i et fællesskab, hvor du kan dyrke din interesse sammen med andre? Kunne du tænke dig at dyrke mere motion eller finde en anden interesse/hobby? Måske har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig? 

Bliv klogere på mulighederne i dit lokalområde ved at deltage i Aktive Seniordage, som løber af stablen fra fredag den 7. juni og en uge frem. 

En dag fuld af inspiration til kommunens seniorer

Seniordagene skydes i gang den 7. juni i Lyngby Idrætsby med en dag fyldt med inspiration, spændende oplæg, ny viden, fællesskab, musikunderholdning og god forplejning. På dagen kan du også møde mange forskellige foreninger, organisationer og aktiviteter, som står klar til at invitere dig indenfor i deres fællesskab. I den efterfølgende uge fra den 8.-14. juni vil der også være mulighed for at besøge og deltage i lokale aktiviteter i kommunen. 

Aktive Seniordage er arrangeret af Lyngby-Taarbæk Kommune i tæt samarbejde med repræsentanter fra målgruppen, lokale foreninger, organisationer, frivillige og kulturelle institutioner. 

Programmet for Aktive Seniordage offentliggøres i et indstik i Det Grønne Område og på kommunens hjemmeside i uge 18. Det kan desuden hentes på Lyngby Stadsbibliotek.

Sæt kryds i kalenderen og hold øje med lokalaviser og kommunens hjemmeside for løbende opdateringer. 

Detailhandlen og virksomheder inviteres til at deltage

Detailhandlen og virksomheder har også mulighed for at deltage ved at byde ind med arrangementer og events, der henvender sig til seniorer. Har man som butik eller virksomhed lyst til at deltage eller få yderligere information kan man kontakte tovholder Britta Andersen på brita@ltk.dk. Tilmelding senest den 2. april.