Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Blå Flag og Badepunkt i Lyngby-Taarbæk

I år vil der traditionen tro vaje Blå Flag i Taarbæk Havn og Badepunkt ved Frederiksdal Fribad

Onsdag d. 1. juni hejses der Blå flag og Badepunkt i Taarbæk Havn og Frederiksdal fribad. Taarbæk Havn har siden 1992 haft et Blå Flag vajende over havnen og er i år blevet tildelt endnu ét. Frederiksdal Fribad er for fjerde år i træk blevet tildelt Badepunkt.

  • Blå flag fejres i år på Taarbæk Havn kl. 9:00, hvor havnen byder velkommen og inviterer på lidt morgenmad og kaffe, når årets Blå Flag hejses.
  • Flaget for Badepunktet ved Frederiksdal Fribad hejses kl. 11:00, hvor der vil blive serveret lidt snacks og koldt at drikke.

De Blå Flag er et internationalt kvalitetsstempel, som Friluftsrådet giver til de strande og lystbådehavne, der gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet og give deres gæster den bedst mulige friluftsoplevelse. Flagene er strand- og havnegæsternes garanti for, at faciliteter og sikkerhed er i top. Der vil i løbet af sæsonen blive afholdt en række arrangementer i løbet af sommeren for at informere børn og voksne om den natur og det miljø, der er i området omkring det Blå Flag, og som vi skal værne om og passe på.

Badepunkt er badegæsternes sikkerhed i rent badevand samt adgang til toiletter og affaldsspande. Badepunkt er en officiel nordisk mærkningsordning, for mere simple badesteder, og strande som vi kender dem her i Danmark.

Læs mere om Blå flag og Badepunkt og hvor de findes, rundt omkring i landet på Friluftsrådets hjemmeside

Kontaktinformation

Taarbæk Havn, Havnefogeden@TaarbaekHavn.dk

Friluftsrådet, Blå flag, tlf. 42 60 50 13, bf@friluftsraadet.dk

Anna Sofie Christensen, Naturmedarbejder i Lyngby-Taarbæk Kommune, natur@ltk.dk

Blå Flag