Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Borgerservice åbner igen

Du skal huske at booke tid for at møde op i Borgerservice - gælder ikke, hvis du skal have udleveret et bestilt pas eller kørekort

Fra mandag den 15. juni 2020 er det igen muligt at møde op i Borgerservice beliggende i Lyngby Storcenter.

Husk at booke tid

Det er kun muligt at møde op i Borgerservice, hvis du har booket en tid - gælder dog ikke, hvis du blot skal have udleveret et bestilt pas eller kørekort.

Har du brug for hjælp til at bestille en tid, så ring til os på tlf. 45 97 30 00, så hjælper vi dig. Se åbningstiderne her.

Læs venligst afsnittet nederst på siden "Når du møder op i Borgerservice".

Vi skal alle overholde retningslinjerne

Vi har knoklet med at forbedre forholdende således, at borgere og medarbejdere kan føle sig trygge i Borgerservice, og vi ser frem til igen at kunne yde service til alle kommunens borgere.

Det er fortsat de samme medarbejdere, du vil møde, men nogle ting vil se anderledes ud. Fx vil der være færre borgere på samme tid, der er opsat afskærmning mellem borgere og medarbejdere, og der er håndsprit ved alle bordene, som du bedes anvende.

Når du møder op i Borgerservice

For at overholde COVID-19-retningslinjerne beder vi dig venligst om følgende:

  • At møde op så tæt på den aftalte tid som muligt og forlade Borgerservice efter endt ekspedition. Vi henstiller samtidig til, at der ikke møder flere personer op end nødvendigt
  • At du melder din ankomst ved at benytte de opstillede fremmødestandere hertil (vi sørger for, at disse løbende sprittes af)
  • At du spritter hænder af ved indgangen til Borgerservice. Det gør du ved at anvende de opsatte håndspritdispensere. Der er også mulighed for at vaske hænder ved borgertoilettet
  • At du holder afstand til øvrige borgere og medarbejdere
  • At du respekterer de afstandsmarkeringer og afskærmning, som er opsat
  • Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid tage kontant til en af vores betjente, som er i forhallen.

Hvornår kan jeg få en tid?

Mens vi har haft lukket, har vi talt med mange borgere i telefonen, og vi ved derfor, at mange borgere har ventet tålmodig på at kunne besøge os igen. Vi forventer derfor en større efterspørgsel efter ledige tider hen over sommeren.

Hvis din henvendelse ikke er af hastende karakter, kan du med fordel vente med at booke en tid til efter sommerferien, hvor flere ting vil være normaliseret.

Er du i tvivl om din henvendelse kan klares via telefonen eller kræver et fysisk fremmøde, kan du altid ringe til os, så finder vi enten en tid sammen eller klarer sagen via telefonen med det samme.

Bliv hjemme, hvis du har symptomer

Hvis du har symptomer på Covid-19, må du ikke møde op i Borgerservice. Vi beder dig i dette tilfælde om at aflyse din tid, så andre borgere kan gøre brug af denne.