Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Erhvervsnyheder - februar

Læs om bl.a. den flotte erhvervskonference afholdt af Science City Lyngby i Fogs nye hus på Firskovvej, muligheder for at styrke din bæredygtighedsprofil og tilbud til iværksættere

Vintergækker

Nyheder for februar 2024

 • Kære abbonent

  Science City Lyngby afholdt sidst i januar en flot erhvervskonference hos Fog på Firskovvej. Ved samme lejlighed indviede Fog også deres innovative hus, der både huser tømmerhandel, administration, ungdomsboliger og CPH Business. Det blev en flot, spændende og velbesøgt dag. Tak for det.

  Science City Lyngby tilfører kommunens erhvervsliv mange muligheder for at øge sin viden, udvide netværk og skabe partnerskaber. Som medlem
  kommer man tæt på den verdensklasse forskning og innovation, der finder sted i Danmarks stærkeste innovationsdistrikt.

  Som medlem får I mulighed for at blive en del af et ambitiøst og resultatorienteret partnerskab, hvor virksomheder, kommune, uddannelses og forskningsinstitutioner samarbejder om bæredygtige tiltag og udvikling af fremtidens talenter.

  Skulle du være blevet nysgerrig og fået lyst at vide om Science City Lyngbys indsatsområder, så er de altid klar til en snak over en kop kaffe.
  Du kan læse meget mere og kontakte Science City.

 • Nyt fra Erhvervshus Hovedstaden

  Logo for Erhvervshus Hovedstaden

   

  Bliv bæredygtig ved hjælp af AI og digitalisering

  Vidste du, at du kan bruge AI og digitalisering til at blive mere bæredygtig? Bliv klogere på det dynamiske samspil mellem bæredygtighed, digitalisering og forretning.

  Hvornår: 29. februar 2024 kl. 9.00-14.00

  Lokation: Erhvervshus Hovedstaden, Fruebjergvej 3, 2100 København

  Læs mere og tilmeld dig

   

  IværksætterBASIS

  Kender du en iværksætter, eller er du selv iværksætter, der er på en vækstrejse?
  Kom til IværksætterBASIS og få en all-around intro til livet som iværksætter.

  Hvornår: 7. februar 2024 kl. 15.00-16.30

  Hvor: Online

  Læs mere og tilmeld dig

   

  Bæredygtighedshjulet

  Læs mere og download Bæredygtighedshjulet

 • Nyt fra BIDdanmark

  BID-danmark

  BID er kommet godt ind i det nye år. Som noget nyt vil BID-kredsen i år også have fokus bæredygtighed og FN’s Verdensmål.

  Dansk detailhandel er generelt fint med, når det handler om energioptimering, affaldssortering, bæredygtige vare og ordentlige arbejdsforhold. Fordi
  det er det helt naturlige valg – også i forhold til bundlinjen. Vi tænker bare ikke over vores valg som specielt bæredygtige, men det er de. Det skal vi blive bedre til at få fortalt og vise omverdenen.

  Er du blevet nysgerrig på BID, så kan du læse mere på BIDdanmarks hjemmeside.

  Næste møde i BID er den 27. februar kl. 12.00. Vil du med, så send en mail til info@bid.dk, så får alle nødvendige oplysninger.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores nyheder, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen B. Rasmussen via mobil 21 26 89 86 eller email erhverv@ltk.dk.

Følg os på LinkedIn, Instagram og Facebook.