Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Erhvervsnyheder - Maj

Læs bl.a. om midlertidig ensretning af hovedgaden, nye tilbud til iværksættere og hvordan du kan hjælpe ukrainere i job

Skovbund med anemoner

Nyheder for maj 2022

 • Kære abonnent

  Bøgen er sprunget ud, og der er fuld fart på planlægningen af sommerens aktiviteter.

  I Kongens Lyngby har citykoordinatoren travlt med at få de sidste detaljer på plads for sommerens program. Det kommer op på kommunens og Visit Lyngbys hjemmesider, når alt er på plads. Og vi kan godt røbe, at det er tale om mangfoldige tilbud, der vil skabe endnu mere liv i byen.

  Det er også muligt at høre nyt på morgenmødet for handlen og øvrige aktører den 23. maj. Det bliver afholdt hos Brd. Price på Toftebæksvej.

  Vi regner med en festlig formiddag, hvor vi – lidt forsinket – skal kåre årets virksomhed. Der kommer en særskilt invitation i din mailboks om en lille uge.

  På gensyn til det hele.

 • Sommeren 2022: Udvidet opholdsareal og aktiviteter i city

  Logo for Letbanen

  I forbindelse med anlæg af letbanespor i krydset Klampenborgvej / Lyngby Hovedgade, ensrettes Lyngby Hovedgade fra Toftebæksvej til Nørgaardsvej fra maj til september 2022.

  P-pladserne i østlige side af hovedgaden inddrages til udvidet opholdsareal i perioden.

  Læs her om de muligheder, som ensretningen af Lyngby Hovedgade åbner muligheder for.

 • Masser af events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

  Logo for Erhvervshus Hovedstaden

  Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig som virksomhedsejer angående digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere.

  Du møder forretningsudviklere med ekspertviden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

  Klik og læs mere om program og tidspunkt herunder:

  • 5. maj: Sådan lykkes du med finansiering af international skalering
  • 11. maj: Den gode bæredygtighedsrapport
  • 15. juni: Digital markedsføring - leadgenerering

 • Nye tilbud til iværksættere

  Logo for Erhvervshus Hovedstaden

  Deltag i Erhvervshus Hovedstadens webinar og workshop for iværksættere og bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med din virksomhed og får succes.

  Har du en forretningsidé eller -drøm? Er det første gang, du starter egen virksomhed? Så deltag i webinaret IværksætterBASIS.

  Herefter kan du deltage på workshoppen IværksætterSUCCES. Dette er en fysisk workshop, hvor vi går i dybden med de emner, der presser sig på som det næste: Hvordan kommer du på markedet, og hvordan får du de første kunder?

  Find den dato og det sted, der passer dig:

 • De første Ukrainere i Job i Lyngby

  Hjerte i Ukraines blå og gule farver

  Tre ukrainske borgere, som har fået bopæl i Lyngby, har fået job hos Scandic Eremitage Hotel fra mandag 2. maj. De vil indgå i Scandic housekeeping team, som i forvejen består af mange forskellige nationaliteter.

  ”Vi glæder os til at byde vores nye ukrainske kolleger velkommen. Vi beskæftiger allerede 12 forskellige nationaliteter på hotellet, så vi er vant til at integrere udlændinge og står klar til at tage godt imod. Vi ved selvfølgelig ikke, hvor længe vi får lov til at have vores nye ukrainske kollegaer. Kommer der fred i hjemlandet, vil de måske gerne tilbage. Men vi er med dette med til at give dem en lidt mere normal hverdag for en periode, som helt sikkert gør en forskel,” siger General Manager for Scandic Eremitage Frode Jansson.

  ”Vi er meget taknemlige for at Scandic Eremitage tager ansvar og er villig til at indgå et aktivt rekrutteringssamarbejde med Jobcenter for at integrere vores ukrainske borgere på arbejdsmarkedet. Og vi håber på, at det vil inspirere mange af vores lokale virksomheder i Lyngby, som har brug for arbejdskraft,” siger virksomhedskonsulent Arnaud Quéré fra Jobcenter Lyngby-Taarbæk.

 • Hjælp ukrainere i job

  Hjerte i Ukraines blå og gule farver

  Hvis din virksomhed har jobåbninger, hvor dansk ikke er et krav, så hører vi fortsat meget gerne fra dig. Jobcenteret hjælper med formidling af kontakt samt screening af kandidater og deltager også gerne i jobsamtalen – ligesom jobcentret kan tilbyde sprogmentor og korte op-kvalificeringskurser, hvis der er behov for det.

  Hjælp ukrainere i job – kontakt Virksomhedsservice på 45 97 39 39 eller 21 81 22 71 eller skriv på rekruttering@ltk.dk

 • Der sker så meget i Science City Lyngby!

  Logo for Science City Lyngby

  Og den bedste måde at være opdateret på, er ved at abonnere på foreningens nyhedsbrev. Besøge www.vidensby.dk

 • BID-samarbejdet ruller videre et år endnu

  BID-danmark

  Der er rigtig godt gang i den nordlige ende af Hovedgaden. Vi kan blandt andet nævne kommende børneloppemarked og fotokonkurrence, og så skal I høje øje med cafemøblementet i gaden, hvor lokale kunstnere udsmykker stole og borde.

  Din del af byen kan også etablere et BID. Det kræver blot, at I har mod på tage fat i opgaven. De butiksindehavere, der allerede er godt i gang, deler gerne ud af deres erfaringer.

  Næste møde er den 24. maj kl. 18.00-19.45 i Likørstræde. Præcis lokation kan du få ved at skrive til Mikkel@biddanmark.dk. Tilmelding til selve mødet er ikke nødvendig.

  Er du i øvrigt nysgerrig på BID-arbejdet, er du også altid velkommen til at kontakte Erhvervskontakten via erhverv@ltk.dk.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores nyheder, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen B. Rasmussen via mobil 21 26 89 86 eller email erhverv@ltk.dk

Følg os på LinkedIn, Instagram og Facebook