Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Lyngby Omfartsvej får nyt autoværn

Fra 9. juni til ultimo august sættes hastigheden derfor ned til 50 km/t på strækningen igennem kommunen.

Afvikling i myldretiden

I myldretiden vil begge kørebaner være åbne i myldretidsretningen, hvorefter der kun vil være en kørebane åben på den strækning, hvor der aktuelt arbejdes.

Myldretiden er kl. 7-9 om morgenen og igen kl. 15-17.

Hastighedsbegrænsningen på 50 km/t omhandler kun det område, hvor der udføres vejarbejde.

Defekt autoværn

Ved et gennemgribende eftersyn af omfartsvejen har det bl.a. vist sig, at autoværnet er defekt på store dele af strækningen, hvorfor det skal udskiftes med det samme.

Kommunen er allerede præget af større vejarbejder, men da det handler om trafiksikkerheden på omfartsvejen, er opgaven højt prioriteret.

Sikkerhed for alle

Vi beklager generne med længere transporttid for bilisterne, og yderligere støj for naboerne i perioden. Men det skal være sikkert at køre på vores veje i kommunen … også omfartsvejen!

Husk derfor at sænke farten til 50 km/t, så der bliver passet på dem, der udskifter autoværnet.

Døgnvagt

Hvis du er generet af støj fra vejarbejdet uden for normal arbejdstid, kan du ringe til Arealdrifts døgnvagt på tlf. 45 87 80 33.

Det støjende arbejde kan ikke blive stoppet, men forholdene i forbindelse med din henvendelse vil blive undersøgt og vurderet, hvorvidt der skal justeres på udførelsen af arbejdsopgaverne.

Spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til vedligeholdelsesarbejdet på Lyngby Omfartsvej, er du velkommen til at kontakte Center for Arealer og Ejendomme på tlf. 45 97 36 80 eller arealerejendomme@ltk.dk.