Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Svømmetilbud efter ny udmelding fra regeringen

De offentlige svømmetilbud er uændrede, mens svømmeundervisning og andre svømmetilbud påvirkes samt de generelle idrætstilbud

Lyngby Svømmehal
Lyngby Svømmehal

Lyngby Idrætsby

Det offentlige svømmetilbud er uændret, og de til dato gældende retningslinjer for forebyggelse af Corona fortsætter uændret.

Tilbud om voksenundervisning, herunder FOF hold og hold udbudt af Rustenborghuset m.fl., kan gennemføre undervisningen med maksimalt 10 personer på hvert hold på de tidspunkter, som i nuværende sæson er tildelt til voksenundervisning. 

Svømmeundervisning i regi af klubber og foreninger følger de retningslinjer, som er fastsat af idrætsforbundene. Kommunen sikrer en særskilt orientering og dialog med klubber og foreninger. 

Virum Svømmehal

Det offentlige svømmetilbud er uændret. Det vil sige, at abonnementssvømmere kan svømme på de faste tidspunkter som hidtil, og de til dato gældende retningslinjer for forebyggelse af Corona fortsætter uændret.

Generelt om idrætstilbud i øvrigt

Idræt i regi af klubber og foreninger følger de retningslinjer, som er fastsat af idrætsforbundene. Kommunen sikrer en særskilt orientering og dialog med klubber og foreninger. 

Generelt gælder, at idrætsaktiviteter for børn og unge op til 21 år fortsætter som hidtil, og de til dato gældende retningslinjer for forebyggelse af Corona fortsætter uændret. Idrætsaktiviteter for voksne over 21 år skal følge forsamlingsforbuddet på 10 personer.