Gå til hovedindhold
Du er her:
Aktivitet

Åbent hus for Fremtidens Kongens Lyngby Centrum

Du indbydes hermed til et arrangement, der ligner et åbent hus – denne gang blot for hele Kongens Lyngby Centrum. Her kan du møde borgmesteren og andre fra kommunalbestyrelsen.

Udstillingslokale i Lyngby Storcenter maj 2023 ifm høring af Udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum

Blandt plancher, plakater og andre visuelle elementer afholder kommunen mandag den 15. maj fra klokken 16:00 til 19:00 et åbent og gratis arrangement i anledningen af den offentlige høring af Udviklingsplanen for Kongens Lyngby Centrum.

Arrangementet finder sted i det lokale, hvor kommunen i hele høringsperioden fra 8. maj til 9. juni også laver en udstilling af udviklingsplanen. Udstillingen er placeret i Lyngby Storcenter i lokalet lige ved siden af indgangen fra Gasværksvej.

Du have mulighed for, ved selvsyn at stifte bekendtskab med Udviklingsplanen for Fremtidens Kongens Lyngby Centrum, og der vil være rig mulighed for, helt uformelt at stille spørgsmål om udviklingsplanen til både politikere, embedsfolk og alle andre, der interesserer sig for Fremtidens Kongens Lyngby Centrum.

Udstilling af Udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum i Lyngby Storcenter 2023
Udstilling ifm. offentlig høring af Udviklingsplan for Kongens Lyngby Centrum i Lyngby Storcenter. maj 2023

Hvad er Udviklingsplanen?

Udviklingsplanen udspringer af kommunalbestyrelsens ønske om at virkeliggøre visionen om et levende og oplevelsesrigt Kongens Lyngby Centrum.

Planen er et strategisk værktøj for at konkretisere visionen, og der er på nuværende tidspunkt ikke taget endelig stilling til eller afsat finansiering til at gennemføre alle de konkrete tiltag, som f.eks. en ny musikskole eller anlæg af en rådhuspark.

Borgmester Sofia Osmani med tablet
Borgmester Sofia Osmani med tablet

Deltagelse

Det er et åbent og offentligt arrangement. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke tilmelde dig. Det er også ganske passende kun at deltage i dele af arrangementet, hvis du ikke har tid til at være med hele eftermiddagen.

Det er hensigten med arrangementet, at facilitere en samtale om Fremtidens Kongens Lyngby Centrum. Derfor er det også samtidig din bedste mulighed for at yde indflydelse på den by du efterlader til fremtidige generationer.

Det er også muligt at deltage i dialogen digitalt ved at gå ind på en digital opslagstavle, hvor det er muligt at skrive bemærkninger til udviklingsplanen.

Eller man kan gå på en digital byvandring og bruge kortet i opslagstavlen til at dykke ned i hvordan udviklingsplanen evt. kan realiseres i konkrete byrum.

Udstilling

Det er muligt besøge udstillingen på hverdage kl. 10.00-19.00 og i weekender kl. 10.00-17.00.

Du kan også møde medarbejdere fra Lyngby-Taarbæk Kommune, der kan svare på spørgsmål til udviklingsplanen på mandage kl. 12.00-14.00 samt torsdage kl. 14.00-16.00 – lige bortset fra hellig- og lukkedage.