Gå til hovedindhold
Du er her:

Velkommen til Center for Arealer og Ejendomme

Du kender os måske ikke - og så alligevel.

Det er os, der udvikler og drifter de fysiske rammer i kommunen. Alt lige fra dagtilbud, skoler, sportshaller og plejehjem til grønne arealer, parker, kirkegårde og infrastruktur i byen.

Se en video om arbejdet i Center for Arealer og Ejendomme

Motiverende, meningsfuldt arbejde: Center for Arealer og Ejendomme (CAE)

Vi er med til at sikre, at rammerne er til stede og fungerer optimalt, så borgere og brugere kan få en bedre og mere tryg hverdag i kommunen – hele livet. Vi bygger bro mellem strategi, lokale interesser og politiske rammer, og vi arbejder for en grønnere og mere bæredygtig kommune.

Vi løser en vigtig samfundsopgave med stort engagement, faglighed og godt kollegaskab. Vores forskellighed er vores styrke. Og vi har det til fælles, at vi brænder for at gøre en forskel i de projekter og samarbejder, vi indgår i. Derfor gør vi meget ud af at matche den enkelte medarbejders kompetencer og interesser til opgaveløsningen i de forskellige projekter, som vi driver. Det tror vi bidrager til et motiverende og meningsfuldt arbejde, som er med til at skabe værdi for medarbejdere, borgere og erhvervsliv.

Forskellighed som styrke: Medarbejder i CAE

Hos os får du en arbejdsplads, hvor det er sjovt at gå på arbejde, og hvor vi vægter fleksibilitet og det gode kollegaskab højt. Vi gør meget ud af at sikre projektejerskab med stor indflydelse på egne projekter og egen hverdag.

Vores medarbejderstab er et godt mix af arkitekter, bygningskonstruktører, projektledere, udviklingskonsulenter, administrativt personale m.fl. med forskellige baggrunde, kompetencer og personligheder. Det ser vi som en stor styrke!

En sjov og fleksibel arbejdsplads

 • Projekter
  • Som projektleder i CAE er du ikke kun med i dele af et projekt. Du er med i projekterne fra start og følger dem til dørs.
  • Du får mulighed for at få alle dine kompetencer i spil og følge den værdi, dine projekter skaber.
  • Med stor indflydelse på egne projekter og egen hverdag, arbejder vi under mottoet ”frihed under ansvar”.
 • Socialt
  • Vi kommer alle med forskellige baggrunde og kompetencer, men vi har dét til fælles, at vi går op i at gøre en forskel for andre gennem høj faglighed og stort engagement i vores projekter og samarbejder.
  • Vi har en uformel tone, hvor der er plads til humor og personlighed, som har skabt en arbejdsplads med kollegaer, der vil hinanden det bedste.
  • Vi har løbende både faglige og sociale arrangementer, som udvikler og styrker fællesskabet på tværs.
 • Faglighed
  • Vi prioriterer åbenhed og gode relationer i vores daglige arbejde.
  • Vores forskelligheder er vores styrke. Vi er nysgerrige og lærer af hinanden. Kombinationen af vores individuelle erfaringer og kompetencer løfter vores fælles faglighed til nye højder, hvilket afspejles tydeligt i vores gode tværorganisatoriske- og tværfaglige samarbejder.
  • Vi sætter en ære i vidensdeling og prioriterer hinandens udvikling. Vi har tema-torsdag med erfaringsudveksling og inspiration på tværs, og løbende sparring og efteruddannelse holder os opdaterede på den nyeste viden.

Tag med Sebastian og Louise på arbejde

Hør om nogle af de mange forskellige arbejdsopgaver der findes som medarbejder i Center for Arealer og Ejendomme, og bliv klogere på, hvordan en arbejdsdag kan se ud. 

Mød Sebastian - projektleder i Arkitektur og Byggeri
Mød Louise - projektleder i Arkitektur og Byggeri