Gå til hovedindhold
Du er her:

Velkommen til Center for Sundhed og Omsorg

Som kommune ønsker vi at skabe gode rammer for de ældre borgere i tæt samspil med borgerne selv, de pårørende og medarbejderne.

Beboer og medarbejder på plejecenter går ned ad gang sammen

Bliv vores kollega i ældreplejen

Vi er lige nu omkring 1.200 medarbejdere i Lyngby-Taarbæk Kommunes ældrepleje med mange forskellige fagligheder.

Vi oplever vores mange forskellige fagligheder som både inspirerende og en styrke til at nå vores fælles mål: at skabe de bedst mulige rammer for, at Lyngby-Taarbæks godt 10.000 borgere over 67 år kan leve et godt og aktivt liv. 

Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads for både nuværende og fremtidige medarbejdere, sosu-elever og sygeplejestuderende. Vi har fokus på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

Vi styrker vores arbejdsplads – partnerskabsaftale med FOA

Vi har indgået en unik partnerskabsaftalen med FOA. Aftalen indeholder flere forskellige initiativer og udviklingsindsatser:

  • Fleksibel arbejdstid: Indsatser, der gør det attraktivt for deltidsansatte at gå op i tid, herunder mulighed for mere fleksible arbejdstider.
  • Efteruddannelse og karrieveje: Indsatser, som styrker kompetenceudviklingen og muligheden for at følge en karrierevej, herunder oprettelse af specialiststillinger og et ledertalentprogram.
  • SOSU-elever: Indsatser, som styrker antallet af og tilbuddet til SOSU-elever.
  • Velfærdsteknologi: Indsatser, som øger brugen af velfærdsteknologiske løsninger, frigøre arbejdstid til andre opgaver og skaber både bedre arbejdsmiljø og højere grad af en følelse af værdighed hos borgere.
  • Arbejdsmiljø: Indsatser med fokus på arbejdsmiljø og HR herunder indsatser, som forebygger og følger op på fysiske og psykiske belastninger
  • Seniorordninger: Initiativer, der kan være med til at fastholde seniorer 

Du kan læse mere om FOA aftalen her.

Og du kan læse nyt fra initiativerne på vores LinkedIn-profil og under hashtagget #FOApartnerskabsaftale.

Et godt studiemiljø for sosu-elever og sygeplejestuderende

Vi er glade for, at så mange vælger Lyngby-Taarbæk Kommunes ældrepleje som en del af deres studie.

Derfor har vi hele tiden fokus på, hvordan vi fortsat udvikler vores gode rammer, så vi er et attraktivt sted for både sosu-elever og sygeplejestuderende. Vi har fx et uddannelsesteam med engagerede medarbejdere, som følger dig tæt. 

Læs mere om de forskellige initiativer for sosu-elever og sygeplejestuderende her

Du kan også læse flere historier fra Lyngby-Taarbæk Kommunes ældrepleje på vores Facebook-side, LinkedInprofil og medarbejderhistorier på LinkedIn under hashtaggene #lyngbytaarbæk  #etstærktkollegaskab #osfrakommunen og #FOApartnerskabsaftale.