Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Kontorelever

Vi går efter at finde Danmarks bedste kontorelever – er du én af dem? Lyngby-Taarbæk Kommune har ét fælles grundlag for ledere og medarbejdere, og vi arbejder sammen om ét fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv.   

Hvad vi kan tilbyde vores kontorelever

Som kontorelev i Lyngby-Taarbæk Kommune vil du få en alsidig uddannelse og et spændende arbejdsmiljø.

Under din elevtid vil du få mulighed for at komme ud i 2 af vores 10 centre. Derudover vil du få indflydelse på, hvilket center du kunne tænke dig at være elev i på dit andet elevår.

For at sikre dig en god og lærerig elevtid vil du få en uddannelsesplan, så du fra starten har indblik i, hvad du skal igennem og lære i din elevtid. Du vil også få tildelt en elevvejleder, som vil klæde dig godt på til opgaveløsningen, og som sammen med dig vil have ansvaret for, at du får et rigt udbytte af din kontoruddannelse. 

Vi ansætter typisk ca. 4-5 kontorelever om året, hvilket skaber mulighederne for et godt elevnetværk i kommunen. Vi vægter vores elevnetværk højt, da vi mener, at det bidrager positivt til en god elevtid. Derfor vil du også få mulighed for at være med til forskellige sociale arrangementer sammen med de andre elever.

Om uddannelsen

Uddannelsen tager op til 2 år og veksler mellem praktik og 3 skoleperioder. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve og eksamen. Skoleperioderne foregår på Handelsskolen, UNord i Kgs. Lyngby.

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan se læse mere her

Ansøgning

Vi slår kontorelevstillinger op i starten januar og afholder samtaler midt i februar. Ansættelse sker pr. 1. september. 2020

Løn: Løn og ansættelsesvilkår reguleres af den gældende overenskomst for administration og IT, indgået mellem KL og HK.