Gå til hovedindhold
Du er her:

Team Elite

Bliv Team Elite sponsor og støt eliteidrætten i Lyngby-Taarbæk Kommune

Team Elite
Team Elite

Team Elite blev etableret i 2004 og har været med til at støtte elitesporten i Lyngby til at opnå gode sportslige resultater. Det samarbejde kan din virksomhed blive en del af ved at tegne et sponsorat og derved skabe synlighed. 

Team Elite er et aktivt samarbejde mellem erhvervslivet, kommunen og eliteidrætten i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vores målsætning er at give eliteidrætten i kommunen de bedste muligheder for at nå til tops - nationalt og internationalt. Udover at fremme idrætten i kommunen, vil vores sponsorer også opnå en værdifuld markedsføring samtidig med at Lyngby-Taarbæk Kommune vil få et positivt renommé.

Som overordnet modydelse indgår din virksomhed i et netværk af virksomheder. Her vil der være rig mulighed for networking og for at deltage i  eventarrangementer. Til de mange årlige begivenheder har I mulighed for at komme tæt på eliteidrætsklubberne og deres eliteudøvere i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Lyngby-Taarbæk Kommune stiller sekretariat til rådighed for Team Elite og yder et årligt tilskud. Som virksomhed er det muligt at tegne 2 typer af medlemskaber:

  • 1-årigt elitesponsor-medlemskab på kr. 17.500
  • 1-årigt hovedsponsormedlemskab på kr. 35.000

Kontakt os for at høre mere om medlemskaberne.