Gå til hovedindhold
MENU
MENU

Coronavirus i Lyngby-Taarbæk Kommune

Få svar på spørgsmål om Coronavirus/COVID-19, om isolationshold i kommunen, hvad du skal gøre, hvis du har symptomer eller har været i nær kontakt med en smittet.

Du er her:

Lyngby-Taarbæk Kommunes aktuelle udbud

Du kan læse en kort introduktion til hvert enkelt udbud/tilbudsindhentning - overordnede tidsfrister, udbudsform og anden relevant information. Klik på det udbud, du søger information om, for at se mere.

Aktuelle udbud

 • Udbud af rammeaftale om møbler

  Udbuddet vedrører rammeaftale om levering af møbler og inventar til Lyngby-Taarbæk Kommunes administration i forbindelse med restaurering og ombygning af Lyngby Rådhus. Rammeaftalen dækker endvidere tilbudt service i relation til indkøb foretaget på rammeaftalen.

  Lyngby Rådhus er en fredet bygning og en vigtig eksponent for dansk funktionalisme og et fyrtårn i Lyngby-Taarbæk Kommune. Dette skal understøttes i indretning og møblering.

  Lyngby-Taarbæk Kommune har en del eksisterende inventar, der skal genanvendes. En stor del af det inventar, der genanvendes, er værker i ophavsretlig forstand, herunder fx møbler designet af Poul Kjærholm, Børge Mogensen og Arne Jacobsen.

  Lyngby-Taarbæk Kommunes møbel og inventarindkøb på den udbudte rammeaftale skal kunne afstemmes, så der trækkes en rød tråd fra det ikoniske design til nutiden, og det er vigtigt for kommunen at sikre en ensartethed i indretningen af det nye rådhus, således at nye møbler matcher de eksisterende, dvs. i stil og form uden dog nødvendigvis at være de samme.

  Det er ligeledes væsentligt for kommunen at kunne agere fleksibelt i forhold til indkøb af møbler, som etapevis udflytning/genhusning sker, og anlægsprojektet samt indretningen af og indflytning i nye rum skrider frem.

  Der indgås derfor parallelle enslydende rammeaftaler med 3 leverandører.

  Udbuddet gennemføres som begrænset udbud. Der er frist for ansøgning om prækvalifikation onsdag d. 2. december 2020, kl. 12.00.

  Oplysninger om udbuddet kan findes via dette link til kommunens elektroniske udbudssystem Ethics