Gå til hovedindhold
Du er her:

Aktive børn og unge

Der findes mange tilbud og aktiviteter for børn og unge i Lyngby-Taarbæk

Ridning
Aktive børn - Ridning

Her i kommunen findes der mange forskellige tilbud, hvor børn og unge kan være aktive i deres fritid. Der er for eksempel mulighed for at gå til spejder, rollespil eller dyrke en idrætsgren i en af de mange idrætsforeninger, der er hjemmehørende i Lyngby-Taarbæk Kommune. I kommunen findes der også flere legepladser, svømmehaller og grønne arealer. 

Tilbud, der er særligt målrettet børn og unge

 • Aktiviteter for hele familien

  Der er flere forskellige muligheder for at lave sjove aktiviteter med familien i Lyngby-Taarbæk. Du kan fx komme til Store Legedag for 1-6-årige, tage på kanotur med familien eller deltage i familiedage i naturen ved shelterne ved LIFE.

  Du finder de forskellige aktiviteter i aktivitetskalenderen, hvor du kan læse mere praktisk info og hvordan du tilmelder dig.

 • Legepladser

  I Lyngby-Taarbæk finder du flere typer legepladser - bl.a. en trafiklegeplads, en idrætslegeplads og en skovlegeplads.

  Læs mere om kommunens legepladser 

 • Svømmehal

  I Lyngby Idrætsby finder du Lyngby Svømmehal, der tilbyder gode faciliteter og masser af aktiviteter for alle aldersgrupper.

  I svømmehallen finder du bl.a. et babybassin, udspringsbassin med vipper, 50 meters svømmebassin med 6 baner, svømmeundervisning, sauna og infrarød kabine.

  Gå til hjemmesiden for Lyngby Idrætsby

 • Sommerferieaktiviteter

  Hvert år udbyder foreninger og institutioner i Lyngby-Taarbæk Kommune sommerferieaktiviteter.

  Læs om sommerferieaktiviteterne.

 • Foreninger

  Leder du efter en idrætsforening, spejdergruppe eller hobbyforening, så har du muligheder for at søge efter en forening i Lyngby-Taarbæk Kommunes foreningsregister. 

  Find en forening

 • Musik- og Billedskole

  Vil du lære at spille på et instrument eller udfolde din kunstneriske side, så har Lyngby-Taarbæk Kommunes Musik- og Billedskole flere tilbud at vælge mellem.

  Læs mere om Musik- og Billedskolen