Gå til hovedindhold
Du er her:

Boblberg.dk

Boblberg - bobler du også? På Boblberg kan du finde nye fællesskaber – eller du kan skabe dine egne. 

Boblberg - Find nye fællesskaber

Boblberg.dk inspireres du til at dele dine interesser, og måske får du endda lyst til at opsøge andres interesser.

Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, og det er hverken nødvendigt med billede eller en profiltekst. I stedet er Boblberg et sted, hvor du har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig og leder efter det samme.

Boblberg er for alle, det er uforpligtende at bruge og det er helt gratis. 

Udover oplevelserne på Boblberg – kan du også kigge på de tre digitale tjenester: SnakSammen, Sprogland og Sprogland Junior. De tre tjenester er udviklet i samarbejde med Røde Kors – de er gratis og tilgængelig for alle.

SnakSammen - digital samtaletjeneste

SnakSammen.dk er en digital besøgstjeneste, hvor du har en snak med en frivillig samtaleven fra Røde Kors. Alle kan være med. Det eneste krav er, at du har lyst til at invitere et andet menneske ind i dit liv for en stund. I kan snakke om alt; Om fælles interesser, om dagens begivenheder og nyheder, dele jeres bekymringer og ikke mindst udveksle smil.

Sprogland - online sprogtræning

Sprogland.dk kan du træne dansk sammen med frivillige fra Røde Kors - online. I sidder hver for sig, men taler sammen via video. I kan for eksempel træne ”hverdagsdansk”, du kan få hjælp til at udtale ordene eller forberede dig til din mundtlige danskeksamen.

Sprogland Junior - online sprogtræning for børn og unge

Sprogland Junior kan dit barn (fra 9-15 år) træne dansk hjemmefra. Det hele foregår online, så alt kan foregå hjemmefra, og på det tidspunkt det passer familien. Det kan være alt fra hjælp til lektierne til at øve sig i udtale for at blive mere tryg i det danske sprog.

Sprogland, Sprogland Junior og SnakSammen kan bruges på både computer, tablet eller telefon, og du behøver ikke installere yderligere programmer.

Sprogland Junior
Sprogland Junior