Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Prisuddeling 2021

Lyngby-Taarbæk kommune uddeler hvert år Foreningsprisen, Kulturprisen, Amatørmusikprisen, Idrætslederprisen og Ungdomslederprisen.

Lyngby-Taarbæk kommune uddeler i 2021 fem priser for særlige indsatser på fem forskellige områder. 

 1. Foreningsprisen kan tildeles en folkeoplysende forening, der har gjort en ekstraordinær indsats for foreningslivet og/eller for lokalområdet i Lyngby- Taarbæk Kommune. Formålet med prisen er at anerkende det store frivillige arbejde, der ydes i kommunens mange forskellige foreninger til gavn for alle borgere.
  Læs mere om principper og Indstillingskriterier for Foreningsprisen
   
 2. Kulturprisen, der kan udbetales som støtte til projekter, som rejsestipendium eller som en personlig pris. Kulturprisen kan uddeles for et markant kunstnerisk arbejde, for en væsentlig indsats på det kulturelle område, for nye kulturelle initiativer eller som støtte til unge talenter.
  Modtageren skal være borger, organisation eller institution, som er hjemmehørende i Lyngby-Taarbæk Kommune eller har ydet en kulturel indsats i kommunen.
  Læs mere om principper og Indstillingskriterier for Kulturprisen
   
 3. Amatørmusikprisen, uddeles til en udøvende amatørmusiker eller en gruppe af amatørmusikere, der har gjort en indsats for at styrke og udbrede kendskabet til kreativ musikalsk virksomhed gennem personligt kunstnerisk engagement.
  Læs mere om principper og Indstillingskriterier for Amatørmusikprisen
   
 4. Idrætslederprisen til en leder eller træner inden for idrættens børne- og ungdomsarbejde, som gør en forskel for børn og unge i foreninger, eller en person, der har gjort en særlig indsats for at få børn og unge til at dyrke sport i foreninger. 
  Læs mere om principper og Indstillingskriterier for Idrætslederprisen
   
 5. Ungdomslederprisen uddeles til en leder inden for det frivillige børne- og ungdomsarbejde (ikke idræt), som gør en forskel eller særlig indsats for børn og unge i foreningerne.
  Læs mere om principper og Indstillingskriterier for Ungdomslederprisen