Gå til hovedindhold
Du er her:

Træning i naturen for dig over 65+

Kom og vær med til et sjovt og alsidigt træningstilbud i naturen: Grøn Puls 65+.

Træning i naturen for dig over 65 år

Har du lyst til at bevæge dig i naturen sammen med andre? Så kom og vær med til et sjovt og alsidigt træningstilbud Grøn Puls 65+.

Vi mødes hver onsdag året rundt - til sjov og niveaudelt træning med fokus på styrke, balance og puls. Vi har fælles opvarmning i 30 min, efterfølgende deler vi os op i hold med forskellig intensitet fra gå til løb, og så slutter vi af med fælles udstræk og afspænding.

Sidste onsdag i måneden træner vi i Slotsparken, og bagefter drikker vi medbragt kaffe/te og spiser et stykke brød på Træning- og Rehabiliteringscenteret (Møllebo).

 

Praktiske oplysninger:

• Vi træner hver onsdag året rundt kl. 9.00 - 10.15.

• Vi træner i Brede Park, I. C. Modewegs Vej 1, 2800 Kongens Lyngby. Der er gratis parkering ved Frilandsmuseets nordlige indgang på I. C. Modewegs Vej.

• Sidste onsdag i måneden træner vi i Slotsparken i Lyngby, Lyngby Hovedgade 1.

• Vi laver en gang imellem ture, hvor mødestedet ændres.

Du er altid velkommen til en gratis prøvetime, og herefter vil prisen være 100 kr/mdr.

Du kan også kan læse mere på: https://henriettetybjerg.dk/traening-i-naturen-for-dig-over-65/

Lyder det som noget for dig? Kom med og oplev Grøn Puls 65+.

Grøn puls er et samarbejde mellem kommunen og Henriette Tybjerg (som er træner) samt en gruppe gode frivillige med instruktører.

Video-træning

Vi har lavet seks korte træningsvideoer til dig, der savner Grøn Puls. Der er både videoer med øvelser i styrketræning, puls og stræk samt videoer med fokus på mindfulness og at skabe ro i nervesystemet - Henriette Tybjerg guider dig igennem.

Så find en god plads i din stue, i din have eller tag ud i skoven - selvfølgelig i behørig afstand fra andre - og træn sammen med os.

Du finder Grøn Puls træningsvideoerne her