Gå til hovedindhold
Du er her:

Kvalitetsstandarder for det specialiserede voksenområde

Her kan du læse om kvalitetsstandarder for det specialiserede voksenområde.

Her vises Lyngby-Taarbæk Kommunes serviceniveau for voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse og socialt udsatte.

Formålet med beskrivelsen af serviceniveauet er at give en enkel og klar information om lovgivningens rammer og kommunens indsats over for udsatte og handicappede børn og unge.
Herudover er formålet at beskrive de politiske prioriteringer og tydeliggøre rammerne for indsatsen på området.
Med det beskrevne serviceniveau får borgerne mulighed for at orientere sig om, hvilke ydelser de kan forvente at kunne modtage, samt niveauet herfor.

Nedenunder ser du kvalitetsstandarder listet efter paragraffer.

Lyngby-Taarbæk Kommunes kvalitetsstandarder på det specialiserede voksenområde, samt kvalitetsstandarderne for voksenspecialundervisning skal revideres i efteråret 2023. I forbindelse med kommunens budgetbesparelsesproces er udvalgte paragraffer dog allerede blevet revideret og godkendt af Kommunalbestyrelsen den 4. maj, 2023.

Nedenfor kan du se de udvalgte reviderede kvalitetsstandarder, som er gældende indtil revideringen af samtlige kvalitetsstandarder på hhv. det specialiserede voksenområde, samt voksenspecialundervisningen er gennemført i efteråret 2023