Gå til hovedindhold
Du er her:

Ungdoms- og videregående uddannelser

Flere ungdomsuddannelsestilbud og videregående uddannelser har adresse i Lyngby-Taarbæk Kommune. Nedenfor kan du læse om de forskellige uddannelsestilbud.

Uddannelsesinstitutioner i Lyngby-Taarbæk Kommune

 • Cphbusiness Lyngby

  Erhvervsakademiet tilbyder en bred vifte af korte og mellemlange videregående uddannelser inden for handel, markedsføring, service, finans, it og multimedie.

  www.cphbusiness.dk

 • DTU – Danmarks Tekniske Universitet

  Akademi- og civilingeniøruddannelser inden for bio- og fødevareteknologi, energi og miljøteknologi, IT og kommunikationsteknologi, materiale- og nanoteknologi, by og byggeteknologi m.m.

  www.dtu.dk

 • Handelsskolen København NORD

  København NORD udbyder HG/merkantile erhvervsuddannelser samt to gymnasiale retninger:

  HHX – handelsgymnasium

  STX – det almene gymnasium (Lyngby Gymnasium)

  www.knord.dk

 • Københavns Maskinmesterskole

  Maskinmesteruddannelsen er en professionsbacheloruddannelse, der kombinerer teoretisk viden og praktisk håndelag. Uddannelsen giver forståelse for drift og vedligeholdelse af tekniske anlæg samt ledelse.

  www.msk.dk

 • Lyngby-Taarbæk Kommunes 10. klassestilbud

  10. klasse i Lyngby-Taarbæk tilbyder hvert år forskellige linjer, som har betydning for undervisningens fokus.

  Læs mere om 10. klassecenteret her.

 • Medieskolen Lyngby

  Medieskolen er en produktionsskole, hvor målgruppen er unge under 25 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, med følgende værksteder: Film, foto, grafisk design, redaktionen, producer, skilteriet eller webdesign.

  www.medieskolen.dk

 • TEC – Teknisk Erhvervsskole Center

  TEC - Lyngby Tekniske Gymnasium udbyder HTX – det tekniske gymnasium med naturvidenskabelige, teknologiske og kommunikations studieretninger. TEC - Strøm styring og it udbyder grundforløb for elektriker, datatekniker, it-supporter m.m.

  www.tec.dk

 • Virum Gymnasium

  Virum Gymnasium er først og fremmest STX – det treårige almene gymnasium, med naturvidenskabelige, samfundsvidenskabelige, sproglige og kunstneriske studieretninger.

  www.virum-gym.dk

 • VUC Lyngby

  VUC Lyngby er et fleksibelt uddannelsescenter for unge og voksne med uddannelse på forskellige niveauer fra folkeskolens afgangseksamen til højeste gymnasiale niveau, herunder 9.-10. klasse (AVU), HF-enkeltfag, 2-årigt HF, GSK, e-learning, FVU og undervisning for ordblinde.

  www.vuclyngby.dk

Vidensby netværk

Talenternes By samarbejder med Vidensby netværk om blandt andet at udvikle Lyngby til en attraktiv studieby.

Læs mere om netværkene her.